Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój jesienny ogród

Mój jesienny ogród

Bogdzia 07:12, 25 kwi 2013

Zachwycające te zdjecia.Pozdrówka.
Klamber 07:38, 25 kwi 2013

Witam, dziś tylko zdjęcia gdyż muszę składać szyldy do swoich klamek i nie mam czasu.
Janinko, najwięcej nieużytków jest w naszej okolicy, dalej ludzie jeszcze obrabiają swoją ziemie.
Na siódmym i ostatnim zdjęciu jest dom z ładnym ogrodem, gospodyni pozwolilam mi na zdjęcia. Pokażę je jutro.
Pozdrawiam.

popcorn 10:47, 25 kwi 2013

Robert, powtórzę się, przepięknie tam! Wycieczkę miałeś super! Pokażesz te susły?
Magnolia wielkie drzewo wspaniała! W PL tak wielkiego nigdy nie widziałam!

trzymaj się ciepło, życzę Ci przedłużenia wizy skoro chcesz zostać jeszcze, powodzenia!!

Zobacz jak trawka od Ciebie ładnie przeżyła zimę i kwitnie Nie wiem ja się zwie.. pamiętasz?
Klamber 08:46, 26 kwi 2013

Witajcie, pokażę teraz obiecany ogród, nie taki jak u nas, gdyż tu są maleńkie ale jak na kanadyjski to całkiem spory i podobał mi się. Gospodyni mnie zaprosiła na zdjęcia,bo widziała jak się przyglądam. Ja pokazałem swój w telefonie, cyknąłem z 10 fot i pojechałem do Hotelu. Dobrze że
powrotna droga była z górki to za 45 minut byłem na miejscu. Jutro pokażę fotki z wyprawy w spalone góry.
Bogdziu, ładny kraj to i fotki ładne Jutro będą trochę przerażające ale i ciekawe za razem
Karola, muszę zobaczyć w swój wątek, nie wiem jak się to piszę. OK? Może za tydzień będę już wiedział co z wizą, jak nie to za dwa tygodnie będzie pakowanie. Teraz jest pięknie aż zal wyjeżdżać dziś 22 stopnie i laserowo. A później Indian Sumer, tym bardziej będzie żal. Mam nadzieję że zaliczę wszystkie pory roku. Susła Ci wkleję.

zawitka 09:44, 26 kwi 2013

Robert macham z Brukseli i pozdrawiam cieplutko .Tez jestem zachwycona zieloną zadbana Brukselą. Obejrzałam zdjęcia ta wiosna jest cudna na całym swiecie a Twoje zdjecia rewelacja
hanka_andrus 20:43, 26 kwi 2013

Nie da się ukryć, że pięknie!
Welka 21:28, 26 kwi 2013

Ulica Abbolt powaliła mnie na kolana, urocza
Pozdarwiam
Martek 21:32, 26 kwi 2013

Pozdrawiam Robercie
Klamber 07:44, 27 kwi 2013

Witam wszystkich.
Zawitko, Haniu, Marto , Ewelino. mieszkałem przy tej ulicy, więc kilka krotnie przejeżdżałem nią i oglądałem. Bardzo kameralna uliczka, piękne rezydencje i zieleń, czysto, wszystko zadbane i wychuchane. Będąc w Kelowna, pojechałem w Kettley Valley, z daleka widać że góry strawił pożar.

Było to 10 lat temu i do dzisiaj nic nie urosło, prócz mahonii, brzózek o wierzb. Pożar wzniecił piorun w nocy 15 sierpnia. Paliło się miesiąc, z dymem poszło 20 tyś. ha lasu, ponad 200 domów i 12 z 16 wiaduktów na trasie Myra Canyon. Wyglądało to tak.

Widok bardzo smutny. Na początku widziałem dwa wielkie wodospady, to się tym widokiem na cieszyłem i jakoś ten żałosny widok spalonych gór zniosłem. Wrócę tam znów rowerem i pojadę dalej

do Myra Canyon, obłędna trasa rowerowa, prowadząca byłą koleją. Prośbę przedłużenie wizy wysłałem i dokąd nie dostanę odpowiedzi jestem legalnie, zobaczymy, może się uda zostać dłużej, miejsc jest do zwiedzania tyle, że zabraknie życia. Żeby więcej zobaczyć, przydał by się wór pieniędzy i dobry motocykl. Muszę znów kupić 10 kilowy wór ryżu, ten pierwszy już się skończył. Do pracy robię sobie, albo ryż , albo makaron, czasami naleśniki a kanapek prawie wcale.
janina_zawada 08:31, 27 kwi 2013

Smutny widok spalonego lasu . dobrze żebyś dostał tą wizę to pokazałbyś jeszcze sporo zdjęć oraz podreperował sobie budżet .. Dobrze że umiesz gotować bo gotowane zdrowsze od najlepszych kanapek ..