ASC, fajnie by było zobaczyć choć końcówkę takich kolorów. Zima to wiadomo że wszędzie taka sama.
Monteverde, fajnie że wpadłaś. Naprawdę że mi się trafiło, spadło to na mnie nieoczekiwanie oby nic się tylko nie pokiełbasiło. Jak będzie net na miejscu to na pewno będę dużo pokazywał ale jak lapkiem będę latał po mieście i szukał wi fi, to za dużo pewnie nie pokażę ale myślę że tak źle nie będzie. Romek zostaje, jemu to jedzenie do szczęścia wystarczy, myślę że za bardzo nie będzie tęsknił, ciekawe czy mnie pozna jak wrócę. Urwałem 2 dynie rośnie jeszcze ta gruszkowa ale czy ona dojdzie to wątpię. Jutro zrobię foty, Dziś był piękny poranek ale nie chciało mi się wychodzić z aparatem, jutro ma być ładnie to nadrobię. Widziałem Twojego grzyba, ja bym się na niego nie skusił, zabrakło by mi odwagi. Jak kiedyś pierwszy raz nazbierałem płachetek to też bałem się jeść.
Basiu, dziękuje i miło Cię widzieć, ciekawy jestem czy zakwitła Ci datura, bo moje właśnie zaczynają.
Maju, to jest kleome, pięknie kwitnie przez całe lato, jest jednoroczna. Wyślę Ci nasiona.
Tawułka mojego chowu.
Ta w środku to leszczyna turecka.