Konstancja30
19:59, 31 paź 2012
dziewczyny ... make up i czas mu poświęcony w rywalizacji ... jak zwykle wyszło mi na opak ... dziś charakteryzacja na człowieka zajęła mi 15 minut co świadczy albo o marnej twarzy albo o marnym tempie
... skłaniam się do opcji numer 2 ... zawsze to lepiej być ślimakiem niż paskudą
)) ...
Marzenko dziekuję za wizytę
wiem, że kfiatki w obrazku wolisz ... tym bardziej się cieszę, że wdepnełaś
pozdrawiam
człowiek ... kobieta ... mężczyzna ... homo sapiens ... a tam jak to zwał tak to zwał
... ja po prostu jestem sobą
... znam swoją zawartość cukru w cukrze i cały wic ? czy widz ??? polega na tym aby było mi z tym dobrze ... jak Ev ...
)) bez wad ... jak Irenka z wadami pokochanymi ... stereotyp ?
... no cóż to słowo mówi samo za siebie ... ma pozytywne znaczenie jakieś ??? ...
... jest ich w życiu i społeczeństwie tyle a prawie każde coś piętnuje ... z reguły niesłusznie ... z reguły upraszczając ... bo to stereotyp ... dla mnie forma postrzegania nie warta zachodu ... poznać ... zrozumieć ... pokochać lub pozostawić i szukać swojego ... tak wolę
... w życiu ...
a lubieżną skromność
... czy teorie równowagi względnej i inne ogrodowiskowe "regionalizmy" toż my społeczność zdarza mi się rzucić wśród zwykłych śmiertelników i ... i robią oczy ... ale już po rentgenie siem co nieco panoszy
)))
Anuś ... Madżenka ... Irenka ... Ev ... Marzenko macham ... i buziam ...

Marzenko dziekuję za wizytę

człowiek ... kobieta ... mężczyzna ... homo sapiens ... a tam jak to zwał tak to zwał

a lubieżną skromność

Anuś ... Madżenka ... Irenka ... Ev ... Marzenko macham ... i buziam ...