Perzu niestety folia nie wypali

Wiem bo pod basenem który stoi 3 miesiące.. perz rośnie.. tylko się zielonym nie ujawnia

Ale w piasku się dobrze wyciąga go

Pamiętam jak mamie pomagałam doprowadzić działkę pracowniczą do użytkowania
Ale ja w innej sprawie... z powodu rybek.. drani nie umiem przekonać, że mam ochotę je wyeksmitować

Za cholerkę nie umiem złapać ani jednej

Próbowałam odłowić chętnym... i one wiedzą o co mi chodzi.. i za nic nie chcą opuszczać mojej kałuży. Wniosek - ryby też rozum swój mają..
Zresztą i tak taki upał, że zanim bym je dowiozła to by się ugotowały, a i roboty w stawie trwają.. wiec na razie skończcie to co jest do zrobienia.
W sobotę będę jechać do B... rybek nie dowiozę, ale możne masz na coś ochotę ode mnie z ogródka

Jak tylko coś chcesz to pisz na PW. Oczywiście w rachubę wchodzą byliny które się rozrastają..... i musiałabyś je ode mnie gdzieś po drodze odebrać.. lub być na działce
Odp. na PW lub u mnie... bo też nie wyrabiam czasowo by wszędzie zaglądać....
I wczoraj takie wielkie kępy poziome wypalałam randapem ... pieliłam mój plac pod nową rabatę, ale z braku czasu zielsko jest szybsze ode mnie.. do jesieni nie skończę.. i porosło mi w tym miejscu takie zielsko, które się strasznie mnoży z każdego kawałka ....... nerwa wczoraj złapałąm i opryskałam .
Część II /
Część I /
Wizytówka
/
Zlot-2014 /
Zlot-2012 Mózg to nie mydło; nie ubędzie go, gdy się go użyje.