Jagoda nie ma sprawy. U nas też zaczyna być zima teraz minus 6 ale śniegu malutko jest. Pozdrawiamy również.
Danusiu pozdrawiamy z Krysią.
Aniu drzewiasta jest piękna ale na wiosnę trzeba uważać na przymrozki bo wcześnie startuje i jak złapie mrozić pąki to kaplica.
Agatko pozdrawiamy pięknie. Czekamy na wiosnę. Dobrze że przyszedł mróz to zatrzymało wegetację krokusów. U nas jeden biały już zakwitł.
Ada nie o Ciebie chodzi z pokutą a o Kasię. Ale jak nabędziesz Rubensa to też pokazuj jak się rozwija.
Jolu piwonie te zwykłe zostały przesadzone w jesieni 2012 w inne miejsce i o dziwo już w tamtym roku zakwitły. Słabo bo słabo ale zawsze coś. Ważne jest tak jak Danusia radzi aby posadzić nie za głęboko. Bardzo mnie zdziwiło w czasie ich wykopywania, że takie długie korzenie mają.
Oki Zbyszku ale mnie nastrachałeś pozytywnie oczywiście nie omieszkam pokazywać jak Rubensa zdobędę ha ha Miłego śnieżnego dzionka życzę ja miałam minus 10 rankiem Paaa
Zbyszku, z takimi kwiatkami Twoje "w lesie" mi nie przeszkadza. Ja astry w bukiecie ślubnym (tym kościelnym, bo cywilnym to róże słoneczne) miałam.... . Dokładnie takie. A teraz sieję, i sieję i nie udają mi się. Mus uroki odczynić. Nie mam już na nie pomysłu.
Pozwolisz, że sobie to zdjęcie zabiorę i powieszę (na lodówkę) - to są kolory mojego ogrodu z marzeń. Wszystkie jak na dłoni. Cudne astry!