Gosiu gdzie Ty takie cudowne róże kupujesz? U nas nie ma takich szkółek gdzie byłyby opisane. Jak są opisane to 50 zaraz krzyczą a i tak aspirynki ani Tereski dostać nie mogę W rosarium chyba muszę zamówić. Buziaki.
Róże bajeczne! Najbardziej mnie urzekla Augusta luise za kształt kwiatów a Minerva za całokształt - cudny kolor i wygląd. ogólne widoczki tez robią wrażenie. Piękny i bardzo zadbany ogród - te fotki z czosnkami w roli głównej... Wow... Ja rozumiem, że ogród już jest po kapitalnym remoncie a nie do remontu...
Myślę, że możesz spokojnie przyciąć od góry Co do ochrony, to trzeba niestety pryskać i to często, jest program ochrony i da radę wygrać Jak znajdziemy kiedyś chwilę, to pogadamy sobie w tej sprawie Ogród masz przepiękny
Kasiu to chyba faktycznie ten powojnik ale ja mam go na słońcu- zobaczę jak będzie się zachowywał. A Viola jest piękna- ten jej kolor taki intensywnie fioletowy.
Marta cały czas ogród w remoncie- nie tak łatwo zagospodarować taką przestrzeń. Szałwia niestety po nocnej ulewie położyła się. I już zaczyna przekwitać- aż szkoda. A w warzywniku jeszcze mnóstwo pracy