Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Gocha 12:25, 18 kwi 2017

anabuko1 napisał(a)
No właśnie nie mamy wpływu ba pogodę. Też martwię się tymi zapowiedzianymi przymrozkami.Rośliny takie piękne duże. A tu taka zimnica.Po co ona ?

No właśnie po co ? Miejmy nadzieję że nie bedzie zbyt dużego przymrozku i strat nie będzie.
Gocha 12:28, 18 kwi 2017

Tusiala napisał(a)
U Ciebie gęsi u mnie bociany Ale zdjęć nie zdążyłam zrobić.

Marta ja tylko dlatego zdążyłam im zrobić że latałam po ogrodzie z aparatem pstrykając fotki zmarzniętym roślinkom A gniazdo bocianie masz u siebie ? Do nas kiedyś przylatywał bocian - chyba ze 3 lata temu - i nocował stojąc na jednej nodze na latarni. Ale widocznie było mu niezbyt wygodnie bo się po jakimś czasie wyniósł.Albo znalazł sobie drugą połówkę z chałupą wypasioną.
Bogdzia 12:41, 18 kwi 2017

Gosia nie jest tak źle po tym mrozie tylko sasanki i bergenie ale to niewielkie straty , byle juz nastepnych przymrozków nie było a niestety zapowiadają. Lecące ptaki tez lubię fotografowac ale u mnie zawsze dużo wyzej lecą.
Moniq 12:59, 18 kwi 2017

U ciebie mróz u mnie śnieg, ech szkoda gadać, a już taka ładna wiosna była. Wspomniane ptaki pewnie zaskoczone takim obrotem sytuacji
Gocha 14:59, 18 kwi 2017

Bogdzia napisał(a)
Gosia nie jest tak źle po tym mrozie tylko sasanki i bergenie ale to niewielkie straty , byle juz nastepnych przymrozków nie było a niestety zapowiadają. Lecące ptaki tez lubię fotografowac ale u mnie zawsze dużo wyzej lecą.

Mam nadzieję że jednak jakoś mrozy już nas ominą. A te gęsi leciały naprawdę bardzo nisko i najpierw to je usłyszałam a potem zobaczyłam nad głową - i dobrze że miałam aparat w ręku to udało mi sie pstryknąć fotkę.
Gocha 15:00, 18 kwi 2017

Moniq napisał(a)
U ciebie mróz u mnie śnieg, ech szkoda gadać, a już taka ładna wiosna była. Wspomniane ptaki pewnie zaskoczone takim obrotem sytuacji

Trzymajmy sie raczej tego że już czekamy tylko na cieplejszą pogodę. Śniegowi i mrozowi mówimy zdecydowane NIE.
gierczusia 18:37, 18 kwi 2017

Może jaki komitet protestacyjny ??
Gocha 23:55, 18 kwi 2017

gierczusia napisał(a)
Może jaki komitet protestacyjny ??

Elu masz racje, chyba tylko to nam zostało. Protestować możemy tylko z jakim skutkiem. Czy myślisz że ktoś się przejmie naszym protestem
AgataP 09:46, 19 kwi 2017

U mnie śnieg zleciał tego samego dnia, ale zimno tak że rękawiczki zakładam i czapkę na spacer z psem.
Kindzia 13:21, 19 kwi 2017

To jest niesamowite, że tak się ogród pozbierał...jak zobaczyłam zmrożone ostróżki...myślałam, że już po nich i od razu o swoich pomyślałam...a tu taka poprawa. Pocieszyły mnie te Twoje zdjęcia po...