Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kiedyś będzie tu ogród

Kiedyś będzie tu ogród

anka_ 12:21, 22 kwi 2016

BKosimkArt napisał(a)
Piwniczka rewelacja, nie mogę się doczekać wyglądu po ogarnięciu
Ja też Basiu.

laurowisnia napisał(a)
Aniu i Ty też masz taką piwniczkę, zazdroszczę Wam obu, choć można powiedzieć, że ja mam podobną w posiadaniu ale jest zbyt daleko by z niej korzystać. Pozdrowienia zostawiam na weekend.

Agatko a daleko masz do swojej? Przecież ty masz ogród przydomowy??? Czy coś mi się pochrzaniło?
Ja niestety ze względów gospodarczych nie mogę urządzić jej tak jak bym chciała, ale z zewnątrz ją ogarnę.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anka_ 12:30, 22 kwi 2016

Stwierdzam, że spacerując po forum można nabawić się depresji. Wszędzie masa kwiecia, lato w pełni... U mnie w tym roku wiosna dała plamę... i to dużą....

Byliny i trawy dopiero puszczają. Czosnki i lilie mają ok 1cm. Perovskie od Iwonki to aż delikatnie rozgrzebałam, bo myślałam że padła. Drzewa dopiero nieśmiało puszczają, chyba tylko klony i jabłonki widać.

Iwonka czy żurawinę mogę posadzić w nóżki borówką? Bo jak posadzę na azaliowej to mi będzie szkoda owoców zrywać.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Kasya 12:33, 22 kwi 2016

anka_ napisał(a)
Stwierdzam, że spacerując po forum można nabawić się depresji. Wszędzie masa kwiecia, lato w pełni... U mnie w tym roku wiosna dała plamę... i to dużą....

Byliny i trawy dopiero puszczają. Czosnki i lilie mają ok 1cm. Perovskie od Iwonki to aż delikatnie rozgrzebałam, bo myślałam że padła. Drzewa dopiero nieśmiało puszczają, chyba tylko klony i jabłonki widać.

Iwonka czy żurawinę mogę posadzić w nóżki borówką? Bo jak posadzę na azaliowej to mi będzie szkoda owoców zrywać.

nie stresuj sie, u mnie tez dopiero wylaza rosliny
hortkom to dopiero sie paki lisciowe pokazaly malenkie

a mlecze ci nie kwitna ?
Toszka 12:33, 22 kwi 2016

Możesz sadzić żurawinę i tu i tu

Anuś - popatrz na to inaczej - jak u innych przekwitną tulipki i inne kwiecie, a liscie będą straszyć suchością, to u ciebie będzie kolorowo i kwietnie i innym będzie gul chodził
anka_ 12:41, 22 kwi 2016

Kasya napisał(a)
a mlecze ci nie kwitna ?
To jedyne niezawodne kwiecie u mnie....

Toszka napisał(a)
Możesz sadzić żurawinę i tu i tu

Anuś - popatrz na to inaczej - jak u innych przekwitną tulipki i inne kwiecie, a liscie będą straszyć suchością, to u ciebie będzie kolorowo i kwietnie i innym będzie gul chodził
Żeby to chociaż sprawiedliwie było i zima tez później przychodziła. ale ta to nigdy się nie spóźnia...
Nastraszyłaś mnie przymrozkiem, że chyba i swoje azalie do tunelu dzisiaj schowam.
07_Rene 12:51, 22 kwi 2016

anka_ napisał(a)
To jedyne niezawodne kwiecie u mnie....

Nie tylko u Ciebie
Trawnik przed domem jeszcze by uszedł (było pryskane w tamtym roku), ale przedpłocie i łąka za domem (bo trawnikiem tego nie nazywamy cały w żółtościach...

Mira104 13:05, 22 kwi 2016

Wow jaka piwniczka, masz takie perełki w ogrodzie Napracujesz się porządnie, kasy wsadzisz sporo, ale efekt takiego ogrodu będzie zajefajny
mira 23:45, 22 kwi 2016

Ja dzisiaj idę chyba śladem piwniczek - piękna Twoja - a co jest w środku ? korzystasz z niej?
anka_ 08:03, 23 kwi 2016

07_Rene napisał(a)

Nie tylko u Ciebie
Trawnik przed domem jeszcze by uszedł (było pryskane w tamtym roku), ale przedpłocie i łąka za domem (bo trawnikiem tego nie nazywamy cały w żółtościach...

Renatko chyba musimy zacząć syrop z nich robić.

Mira104 napisał(a)
Wow jaka piwniczka, masz takie perełki w ogrodzie Napracujesz się porządnie, kasy wsadzisz sporo, ale efekt takiego ogrodu będzie zajefajny
Miro mam nadzieje, ale to dalekie plany. Chciałabym obsadzić bok, obudowa wejścia musi poczekać.

mira napisał(a)
Ja dzisiaj idę chyba śladem piwniczek - piękna Twoja - a co jest w środku ? korzystasz z niej?
Korzystamy Miro z niej, tu przechowujemy warzywa i owoce przez zimę.
anka_ 21:23, 23 kwi 2016

Oddam kwiaty w dobre ręce.... W pięknym, energetycznym kolorze....

miododajne....

w pakiecie dołożę...

Gwarancja ekspansji w ogrodzie...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies