Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kiedyś będzie tu ogród

Kiedyś będzie tu ogród

Kasya 19:30, 05 cze 2018

Jak misio w tym kwiatku
Wani 19:44, 05 cze 2018

Ania ale piękne zdjęcia u Ciebie - jest czym oko nacieszyć
Mala_Mi 20:23, 05 cze 2018

Zakwitnie to zobaczysz.. szybciej pytanie od Mariusza, ja muszę polecieć i obejrzeć listki w oczku Obawiam się jednak że to może być bobrek trójlistkowy.. chociaż sama nie wiem.. nie wiem nawet jak sie nazywam.. życie mnie przerosło
jolanka 21:34, 05 cze 2018

Aniu, wystawa bonzai i pokaz cięcia były w tym roku w Nadarzynie. No tak, cierpliwość A gdzie ją sprzedają?
Roocika 15:23, 12 cze 2018

Witaj Aniu. Przeczytałam cały Twój wątek, przysłana oczywiście przez Toszkę Teraz już będę na bieżąco
Bardzo urzekło mnie Twoje zmieniające się podejście do ogrodu...
Masz bardzo dużą i trudną działkę, bardzo podziwiam Ciebie za to, że idziesz własną drogą i zgodnie z potrzebami Twoimi i terenu.
Masz dużo ptaków w ogrodzie, może przy okazji nauczę się rozpoznawać.
Pozdrawiam i macham.
anka_ 00:26, 20 cze 2018

Kasya napisał(a)
Jak misio w tym kwiatku
Kasiu stałam i obserwowałam dłuższy czas jak robił podchody. Radocha mega.

Wani napisał(a)
Ania ale piękne zdjęcia u Ciebie - jest czym oko nacieszyć
Dzięki Aniu.

Mala_Mi napisał(a)
Zakwitnie to zobaczysz.. szybciej pytanie od Mariusza, ja muszę polecieć i obejrzeć listki w oczku Obawiam się jednak że to może być bobrek trójlistkowy.. chociaż sama nie wiem.. nie wiem nawet jak sie nazywam.. życie mnie przerosło
Hmmm... mi to wygląda na Czermień błotną. Ale mówiłaś, że dajesz rozpław i bobrka... Ale zobaczymy jak zakwitnie.

jolanka napisał(a)
Aniu, wystawa bonzai i pokaz cięcia były w tym roku w Nadarzynie. No tak, cierpliwość A gdzie ją sprzedają?

Jolu niestety nie wiem... Ja będę wiedzieć to dam znać...

Roocika napisał(a)
Witaj Aniu. Przeczytałam cały Twój wątek, przysłana oczywiście przez Toszkę Teraz już będę na bieżąco
Bardzo urzekło mnie Twoje zmieniające się podejście do ogrodu...
Masz bardzo dużą i trudną działkę, bardzo podziwiam Ciebie za to, że idziesz własną drogą i zgodnie z potrzebami Twoimi i terenu.
Masz dużo ptaków w ogrodzie, może przy okazji nauczę się rozpoznawać.
Pozdrawiam i macham.
Witaj Asiu. Działka duża i trudna i mam ostatnio wrażenie że mnie przerasta. Pogoda tegoroczna też robi swoje... Ach... szkoda gadać...
Ptaków przybywa... i ilościowo i gatunkowo. I cieszą ogromnie.
Mówisz, że zmieniło się moje podejście do ogrodu? hm...
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anka_ 00:33, 20 cze 2018

W tym roku jeśli chodzi o czas i możliwości wygrywa warzywnik... reszta musi poczekać...

pomidorom pogoda służy...piękne, grube... kwitną, ... z niecierpliwością czekam na owoce...

reszta rośnie... lepiej lub gorzej...

Pierwsze owocki morwy miałam okazję spróbować... sama słodycz...

Ola jeszcze trochę... w tym roku ptaszki muszą się podzielić i troszkę pójdzie do słoiczków...
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anka_ 00:37, 20 cze 2018

Róże umęczone upałem...

Stella też...

All gold od Joanny w cieniu daje radę...

I ostróżki od Hani... piękne...

Kasya 07:06, 20 cze 2018

roslinki wcale nie wygladaja na zmeczone

nawet nie wiesz jak sie ciesze ze znowu jedziemy
Mirka 09:16, 20 cze 2018

U mnie susza okropna. Co dziennie podlewam a i tak wszystko mdleje. Deszcz potrzebny bo inaczej wszystko wyschnie.