Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród wyrozumiały

Ogród wyrozumiały

LewOgrodowy 22:50, 14 kwi 2015

Olili napisał(a)
Lewku- ja dziś znów intensywnie myślałam o Tobie,nawet miałam do Ciebie machać..,ale pomyślałam,że jeśli akurat dziś nie wejdziesz to i tak nie zobaczysz...a teraz żałuję,bo bym Cię zaskoczyła

Jestem codziennie, czytam wszystko. Kisski! :*
szemusia 18:11, 15 kwi 2015

Hej, co tam dzisiaj? Jak wychodzisz na dwór, to pamiętaj o kapeluszu! Słońce wbrew pozorom dziś dość mocno daje...
Ty to nocny marek raczej, więc pewnie później będziesz buszować na forum

Byłam w Białej, ale szału nie ma
Ty to masz dobrze, mając centrum pod bokiem
Olili 11:45, 16 kwi 2015

Monika - jak miło Cię widzieć ,dosłownie

Beatka - o kpeluszu nie zapominam ,pomimo tego,że czuję się i wygladam w nim jakby mnie na przepustkę z pewnego Zakładu wypuścili i uwierz nie ma w tym cienia przesady.

A widzisz ja w centrum ogrodniczym koło mnie też w któryś dzień byłam,ale króciutko, bo nie potrafiłam się skupić na niczym, ale tez miałam wrażenie,ze szału nie ma....

Ja nocny marek ?? Czasem jest tak przewrotnie,ze ok 22 czuję się lepiej...zaczyna mi się wtedy cokolwiek chcieć...nawet kiedyś mówiłam,że jakbym miała górniczą latarkę na głowę to moze i do ogrodu mogłabym iść podłubać
kitek81 22:32, 16 kwi 2015

zostawiam ślad, że byłam i czytałam pozdrawiam i sił dużo życzę
LewOgrodowy 22:51, 16 kwi 2015

Olili napisał(a)

To z myślą o osobach, które lubią widzieć, z kim piszą. Ja też lubię, więc jestem.
Olili 10:01, 17 kwi 2015

kitek81 - dzięki ,przydają się

LewOgrodowy - - , daj znać czy PW doszło bo miałam problem z netem i nie wiem.
Mala_Mi 10:55, 17 kwi 2015

Tak piszecie o kapeluszu.... nakładaj jaki masz.. w każdym będziesz lepiej wyglądać niż moja kuzynka.. ta to dopiero nosi cuda na głowie.. nawet po pijaku bym czegoś takiego nie nałożyła. I mam nadzieję, ze tego nigdy nie przeczyta. Bo to jej wola... co nosi na głowie... byle w głowie było ok
LewOgrodowy 11:14, 17 kwi 2015

Doszło, doszło.
Naskrobię coś jutro, jak podziałam w ogródku.
szemusia 19:17, 17 kwi 2015

Olili napisał(a)

Beatka - o kpeluszu nie zapominam ,pomimo tego,że czuję się i wygladam w nim jakby mnie na przepustkę z pewnego Zakładu wypuścili i uwierz nie ma w tym cienia przesady.

A widzisz ja w centrum ogrodniczym koło mnie też w któryś dzień byłam,ale króciutko, bo nie potrafiłam się skupić na niczym, ale tez miałam wrażenie,ze szału nie ma....

Ja nocny marek ?? Czasem jest tak przewrotnie,ze ok 22 czuję się lepiej...zaczyna mi się wtedy cokolwiek chcieć...nawet kiedyś mówiłam,że jakbym miała górniczą latarkę na głowę to moze i do ogrodu mogłabym iść podłubać

Iza, przecież nie będziesz się przejmowac innymi. Najważniejsze, że kapelusz Tobie służy

Z tym centrum ogrodniczy to tak sobie myslę, że to może my już nie rzucamy się na wszystko, co zielone... Ogrodowisko jednak czegoś uczy...

Do ogrodu, to może jednak nocą to nie chodź. Nie testuj aż tak cierpliwości tych swoich sąsiadów
Pozdrawiam cieplutko...
szemusia 22:51, 19 kwi 2015

Puk, puk...

Myślę o Tobie...
I pozytywne fluidy wysyłam...