Wielkie dzięki za pochwałę pomysłu kamiennej ławeczki

kamień był 20 kilka lat kupiony w składzie kamieni, przy okazji jak kupowałam kamienie na obwódki rabat. Przeleżał prawie zakopany, pod gałęziami, nie było na niego pomysłu. Najważniejsze że się teraz urodził

pomysł na niego
Vita
Rodek podcięty żeby można było ścieżką przejść, przy okazji ukazały się jego konary, zawsze je widziałam, tylko bałam się wziąć za sekator, w tym roku jakaś odwaga na mnie spłynęła, może ze strachu że czas tak szybko mija i można jakieś odważniejsze decyzje podjąć, bo nigdy nie wiadomo..
Po pozostałym pniu tui, bo cała została ścięta, pnie się powojnik Guernsey Cream, zakwitnie równolegle z rh. To tylko wrażenie że tuja jest żywa, za tym pniem rośnie wielka.
Asia Wafel
być może i u Madzi też jest podobna kompozycja , ale u Asi jest słynna różanka, dla mnie najpiękniejsza na O
Jola
A może zamiast zakopywać, właśnie wyeksponować, u mnie po kopaniu pompy ciepła mam sporo takich kamieni z którymi nie wiem co zrobić, robole położyli je pod Rh i tam leżą, myślę żeby między nie nasypać ziemi i posadzić jakieś małe paprocie?
Basiu,
wyżej napisałam historię kamienia
Magara
wiedziałam, że o tę różankę Ci chodzi, taka jest tylko jedna na O
Gosia,
dzięki za miłe słowa, azalie które planujesz posadzić na pewno będą pięknie wyglądać, właśnie takie ciepłe kolory, na jednej rabacie, ja sadziłam je tyle lat temu, nie miałam pojęcia że mogą się gryźć kolory, teraz bym właśnie zestawiała bardziej kolorystycznie, ale z pomarańczami zawsze będzie pięknie pasował kolor fioletu, więc kombinuj

wielkokwiatowe rosną wysoko, w nóżki możesz im podsadzić fioletowe japońskie, ale że musisz dać kwaśną ziemię to wiesz?
Basiu
dziękuję