Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

Gosialuk 13:00, 03 maj 2025

Ja tu widzę więcej niż parę kadrów do pokazania.
Roocika 14:23, 03 maj 2025

Gosialuk napisał(a)
Ja tu widzę więcej niż parę kadrów do pokazania.

No właśnie, "grzeszysz" kobieto

Twoje graby też już takie wielkie. Dumam czy mojego największego latem nie odchudzić, bo jakiś rozlazły się zrobił.
LIDKA 17:43, 03 maj 2025

Asia masz jeden z najciekawszych ogrodów na forum. Skarpy murki ścieżki poziomy itd. kupa kady, roboty przez lata,setki roślin i jedna mała kobietka z rodziną pracą i życiem poza ogrodem.

Sama nie zdajesz sobie sprawy ile dokonałaś. Aaaa ...i jeszcze warzywnik szklarnia i pasja do siewów.

Ja Cie za to wszystko podziwiam nieustannie.

Wiec juź nie skąp zdjęć szerokich kadrów i co tydzień prosze porcje zdjęć. Masz naprawdę ciekawy i piękny ogród. Nie żałuj mam.
Miskantowo 17:52, 03 maj 2025

Asiu, no ładne szerokie plany pokazujesz, bardzo nawet ładne.
Czekam na piwoniowy las w trakcie kwitnienia.

Mam pytanie o te plaskate misy w rdzawym kolorze.
Traktujesz je jako paleniska czy element ozdobny/poidlo dla ptactwa?
Patrycja_KG_Lu 18:51, 03 maj 2025

W pierwszej chwili jak zobaczyłam zdjęcie kosteczek przygotowanych do siania to myślałam, że to jakieś ciasto czekoladowe.

Leżanka super, mogłabym taką mieć, wygodna czy bardziej tylko ładnie wygląda?

Piesek idealnie pozował do kolejnych ujęć ogrodu. Nareszcie doczekałam się na szersze kadry. Pięknie masz! Z tym, że ciągle te same zdjęcia kadry byś pokazywała to nie prawda, bo za chwilę kwitnie coś innego, coś przekwita. Nie skąp nam zdjęć.

Na drugim zdjęciu rozumiem, że pod żywopłotem są graby. A na pierwszym takie węższe w tle, sztuk cztery, też? Co to takie niziutkie przy wejściu do domu?

Pokaż listki pomidorowe. Diagnozowałaś sobie tutaj? - > http://ipopom.inhort.pl/index.php?d=klucz
Polon 19:31, 03 maj 2025

Asia, jeśli tak wygląda ogród, w którym nie ma co pokazać, to … no brak słów po prostu. Pięknie jest, bardzo podoba mi się też architektura miejsca, murki, skarpy, ozdoby, do tego ta soczysta zieleń.
ewsyg 20:10, 03 maj 2025

Asiu, pięknie masz i elegancko. Masz trudny teren, a tak po mistrzowsku poradziłaś sobie z jego zagospodarowaniem. Szacunek kochana
Monia81 21:51, 03 maj 2025

No Asia nie skąp fotek, tak ładnie prosimy
Rojodziejowa 22:25, 03 maj 2025

Gosiu, dziękuję

Roociko, właśnie zastanawiam się też, czy moich nie przyciąć (tych 3), ale to już wyzwanie. Nie wiem czy nie byłaby potrzebna jakaś zwyżka.

Lidziu, postaram się pilniej fotografować moje otoczenie

Wiolu, dzięki. Misy raczej jako poidełka, ale chyba muszę je pomalować, bo to nie corten

Pati, niektóre pomidory mają takie liście, jakby niedorozwinięte… ale odbarwień nie ma.

Polon, Ewuś dziękuję bardzo

Monia obiecuję poprawę
Magara 22:36, 03 maj 2025

W tym wątku ciężko być na bieżąco, tyle się dzieje
Zdecydowanie szerszych kadrów powinnaś więcej pokazywać Widzę niektóre perspektywy chyba pierwszy raz
Rabatka nowa - ładna, zgrabna Tylko chuda trochę A chuda krowa mało mleka daje