OOO! dokładnie o takich jak te z tyłu z krzyżykiem i ośmiokątem myślałam, nawet gdzieś je tu w pobliżu widziałam, muszę się zastanowić gdzie. Pamiętam, że bardzo mi się podobały (cena mniej) ale szarości mi akurat nie pasują
Donice drewniane możesz sama zrobić z desek tarasowych albo wyślę ci namiar do tego człowieka, co moje robił - on robi na wymiar i takie jak chcesz. Bardzo porządna robota. Mam porównanie z poprzednimi drewnianymi.
Edit - u mnie na tarasie drewniane mają po zewnątrz 50 cm.
To zdjęcie z przedogródka zaprojektowanego przez uznanego projektanta Van Mierlo. Zauważyłyście, że tam z lewej strony to nie drewno, tylko skrzynka elektryczna? Stoi na samym środku, niczym nie zasłonięta, a jednak nie rzuca się w oczy. Genialny pomysł https://pl.pinterest.com/pin/285486063867584727/
Iwonka, jesteś genialna!
niektóre z tych doniczek, które wklejałam, były właśnie z tego sklepu, a tej nie znalazłam".
jestem w zasadzie zdecydowana na zakup dwóch sztuk pod szubienicę ale dopóki nie kliknę "kupuj", możecie mnie odwodzić od tego pomysłu.
A teraz, jeśli mogę Cię prosić - usuń linka, zanim mi wykupią tajni podczytywacze Kto będzie chciał - niech pisze na priwa o przesłanie linku
Czy do takiej betonowej donicy trzeba dawać jakieś ocieplenie?
edit: nad tą zieloną będę się zastanawiać; bardziej ją widzę schowaną gdzieś w listowiu. Nawet wiem gdzie: w tym przejściu z podjazdu do ogrodu, gdzie podkłady leżą. O!