Kasia, pięknie to zestawienie wygląda, miło popatrzeć
Ale dobrze, że do mnie juka wciąż nie przemawia, bo pewnie jutro bym kupowała i miałabym kolejny klops w ramach programu "asertywność minus 500" Za to w temacie stipy i tego, że do każdej rośliny pasuje i ją "uładnia" - się umocniłam
Bardzo zgrabna jest ta frontowa! podziwiam za rozkład- idealnie. Ja tak wciąż nie potrafię, zawsze mi jakiś chaos wychodzi- nawet jak mam sadzić w linii prostej, to wychodzi przeplatanka. Jak ma być w przeplatance, to wychodzi nierówna. Juz się z tym pogodziłam
Jak patrzę ogólnie na połączenie roślin z trawami to jest to bardzo fotogeniczne. A na żywo nadaje lekkości całej kompozycji. Warto mieć choć jedną stipową rabatę w ogrodzie.
Mrokaśka, ta stipowa rabata to czad normalnie! Nie mogę się napatrzeć.Gdybym miała miejsce już bym biegła po juki( bo stipy mam) i sadziła.
No a frontowa -marzenie.Nie wiem co zrobić ,żeby takich szałwii się doczekać.
Dziewczyny, bardzo dziękuję za wszystkie pochwały jukowo-stipowej i frontowej .
Mam straszne zaległości na forum, próbowałam od kilku dni podczytywać co tam u Was ale 12h w ogrodzie dzień po dniu to jednak sporo i zwyczajnie usypiałam z telefonem w ręku. Teraz wpadłam na chwilę pokazać co nas tak absorbuje:
Jeszcze nie skończone, dziś docinam brzegi .