Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

kasja83 13:07, 06 lis 2017

Mrokasiu piękne migaweczki z ogródka-taką jesień to się kocha
UrsaMaior 13:58, 06 lis 2017

DorKa napisał(a)

jescze jeden z serii przychodzi mąż nad ranem napity do domu. Żona wściekła do niego, a co Ty o tej porze robisz ? Spokojnie, ja tylko po gitarę przyszedłem

Magleska 16:16, 06 lis 2017

mrokasia napisał(a)
Eeee tam, w druga stronę też są .

Wraca mąż do domu, zastaje żonę z kochankiem w łóżku i woła:
Ooo, a co Wy tu robicie?
A żona mówi do kochanka: Widzisz, mówiłam Ci, że on głupi jest...

Hihihihihihihi ......wart zapamiętania i ten z ubogim słownictwem zresztą też hihi
jolanka 17:46, 06 lis 2017

Haha, ja ten o słownictwie wolalabym w wersji: wraca żona do domu po wizycie w szkółce ogr. .... . (nie wypada, ze w innym stanie )
Kawa 08:22, 07 lis 2017

Kasia słoneczka zazdraszczam
u mnie zero słońca mgły ogólnie pogoda depresyjna
a to początek heheh

śliczne rozplenice!
kwartet 10:21, 07 lis 2017

Ja te wasze dowcipy to rodzinie opowiadam i wszyscy mają ubaw
Wczoraj idąc ulicą w mojej wsi(głowa w lewo w prawo,trzeba obejrzeć co tam za płotami rośnie)z za takiego szczelnego płotu wypatrzyłam tego twojego derenia(prawie przez płot przelazłam bo wystawał tylko czubeczek,dodam że to główna ulica we wsi)
duże to to fajne takie karbowane no i zimozielone chyba, ty go jakoś przycinasz czy on sam z siebie taki?
mrokasia 16:44, 07 lis 2017

Annak napisał(a)

Witaj Kasiu,
od kilku dni buszuję po Twoim ogrodzie i nie wiedziałam, że podczas nieobecności właścicielki
Masz bardzo piękny ogród, jestem pod wrażeniem Twojej pracy, bo dużo pozmieniałaś.
Będę zaglądać, ja się dopiero przygotowuję do wiosennych zmian w moim małym ogródku.
A możesz mi powiedzieć co to za trawa z hortką na trzecim zdjęciu?
Pozdrawiam

Cześć Aniu, bardzo mi miło, że do mnie zajrzałaś i że Ci się podoba . Buszuj ile chcesz . Rzeczywiście, w tym sezonie tak naprawdę zajęłam się ogrodem, coś tam zrobiłam, ale jeszcze wiele pracy przede mną . Tak jak Ty przez zimę zamierzam zaplanować działania na przyszły sezon.

Ta trawa, o którą pytasz to carex Ice Dance. Niech Cię nie zwiedzie ta fotka - ID jest dość niski, tylko hortensja mi się położyła .
Pozdrawiam
mrokasia 16:45, 07 lis 2017

DorKa napisał(a)

jescze jeden z serii przychodzi mąż nad ranem napity do domu. Żona wściekła do niego, a co Ty o tej porze robisz ? Spokojnie, ja tylko po gitarę przyszedłem

fajne hi, hi, hi
mrokasia 16:47, 07 lis 2017

kasja83 napisał(a)
Mrokasiu piękne migaweczki z ogródka-taką jesień to się kocha

Dziękuję kochana, specjalnie omijałam takie niewyględne miejsca np. pozostałości po hostach .
mrokasia 16:50, 07 lis 2017

Kasia, Anula, Iza, Kasja, Magda, Dorka, Ania-Kwartet (mam nadzieję, że żadnej nie pominęłam) - mówią, że śmiech to zdrowie . Ja to się zawsze zastanawiam - kto te kawały wymyśla???