Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

mrokasia 19:24, 21 lis 2017

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Bardzo ładnie się prezentują te 3 żywotniki przy ogrodzeniu. U mnie berberysy też jeszcze mają listki.

Haniu, to jest 1 żywotnik
eVka 20:21, 21 lis 2017

Chciałabym powiedzieć Dobry wieczór witam się w Twoim pięknym ogródku!
Przeczytałam od deski do deski 165 stron hehe. Bardzo ciekawe rozmówki tu się prowadzi, lekko się czytało i przyjemnie zdjęcia oglądało. Widze że też masz kotów mnóstwo tak jak ja (u mnie trzy sztuki).
Piękny front i piękny tył, extra. Będę śledzić wątek i wpadać na pogaduszki jak pozwolisz Macham!
Magleska 20:31, 21 lis 2017

Fotki śliczne obejrzałam macham
kasja83 07:28, 22 lis 2017

mrokasia napisał(a)
Dziewczyny, wysłałam Wam to słońce, mam nadzieję, że dojdzie .
Ale żeby nie było tak dobrze - u mnie już się chmurzy ...

Do mnie dotarło tylko w niedzielę...teraz już brzydko. Traw nie powiązałam-kopytek nie chce mi się ruszyć na zewnątrz.
mrokasia 09:05, 22 lis 2017

effka napisał(a)
Chciałabym powiedzieć Dobry wieczór witam się w Twoim pięknym ogródku!
Przeczytałam od deski do deski 165 stron hehe. Bardzo ciekawe rozmówki tu się prowadzi, lekko się czytało i przyjemnie zdjęcia oglądało. Widze że też masz kotów mnóstwo tak jak ja (u mnie trzy sztuki).
Piękny front i piękny tył, extra. Będę śledzić wątek i wpadać na pogaduszki jak pozwolisz Macham!

Witaj Ewo Miło Cię widzieć, zapraszam kiedy tylko chcesz, wpadaj na pogawędki . Cieszę się, że Ci się u mnie podoba . Naprawdę przeczytałaś cały wątek??? Że też Ci się chciało .
Idę do Ciebie z rewizytą .
mrokasia 09:05, 22 lis 2017

Magleska napisał(a)
Fotki śliczne obejrzałam macham

Macham też .
mrokasia 09:06, 22 lis 2017

kasja83 napisał(a)

Do mnie dotarło tylko w niedzielę...teraz już brzydko. Traw nie powiązałam-kopytek nie chce mi się ruszyć na zewnątrz.

U mnie też już szaro i buro, przypuszczam że trawy zostaną jak są...
DorKa 08:22, 24 lis 2017

Pobudka, słońce za oknem! Chciałam Ci się pochwalić,że 2 tydzień treningów mi mija
Miłego weekendu
Gruszka_na_w... 18:17, 24 lis 2017

mrokasia napisał(a)

Haniu, to jest 1 żywotnik

Nie do wiary! Sam z siebie się tak urokliwie przepoczwarzył, czy ktoś mu pomógł zręcznym cięciem?
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
eVka 22:23, 24 lis 2017

mrokasia napisał(a)

Witaj Ewo Miło Cię widzieć, zapraszam kiedy tylko chcesz, wpadaj na pogawędki . Cieszę się, że Ci się u mnie podoba . Naprawdę przeczytałaś cały wątek??? Że też Ci się chciało .
Idę do Ciebie z rewizytą .

Calusieńki, piękny front, bardzo przykuwa uwagę, łatwo zapamiętać. Chciało mi się bo przyjemnie się czytało.