mrokasia
22:49, 14 maj 2021

O matko, ale postów naprodukowałyście
.
Odpowiem w skrócie bo padam na twarz.
Mój wózek jest podobny do Aprilowego tylko ma krótszą i pełną tę platformę na dole - super przewozi się np. worek z obornikiem albo wykopaną dużą roślinę.
O takim pasie na biodra kiedyś myślałam ale miałam obawy, że będzie ciężki jak napcham do niego różności. Koszyk w sumie niezły pomysł ale obawiam się, że oprócz narzędzi szukałabym też koszyka
. Gps albo to coś na gwizdanie byłoby najfajniejsze
.
Kasia - nowa część plus te drzwi to zupełnie nowa jakość
.
AniaCh - drzwi najważniejsze
. Dziękuję
.
Ajka - a o co chodzi z bukszpanami? Brązowa trawa to chyba Bronze Form.
Magda - kupiłam w sumie 3 sztuki i posadziłam jedną pomiędzy grujecznikiem a kaliną Onondaga a dwie niedaleko altany. One u mnie robią za drugą linię żywopłotu.

Odpowiem w skrócie bo padam na twarz.
Mój wózek jest podobny do Aprilowego tylko ma krótszą i pełną tę platformę na dole - super przewozi się np. worek z obornikiem albo wykopaną dużą roślinę.
O takim pasie na biodra kiedyś myślałam ale miałam obawy, że będzie ciężki jak napcham do niego różności. Koszyk w sumie niezły pomysł ale obawiam się, że oprócz narzędzi szukałabym też koszyka

Kasia - nowa część plus te drzwi to zupełnie nowa jakość

AniaCh - drzwi najważniejsze

Ajka - a o co chodzi z bukszpanami? Brązowa trawa to chyba Bronze Form.
Magda - kupiłam w sumie 3 sztuki i posadziłam jedną pomiędzy grujecznikiem a kaliną Onondaga a dwie niedaleko altany. One u mnie robią za drugą linię żywopłotu.