Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

jolanka 18:56, 28 mar 2018

Kasiu, bardzo fajnie wyszła ta łazienka Też muszę zacząć myśleć o zrobieniu takowej pod skosami. Tylko, że ona będzie miała prawie 6 metrów długości Jak patrzę na Twoją to jednak baaaardzo jasne kolory są dobre
iwonkap 18:58, 28 mar 2018

Super łazienka
Mam pytanko jak masz wykończony styk płytek ze ściana- chodzi mi o to miejsce gdzie kończy się glazura i jest ściana ? U mnie w maju przychodzi magik i będzie robił i tez będę miała wreszcie wannę bo w tej przy sypialni mam tylko prysznic
Anda 19:10, 28 mar 2018

Lazienka swietnie wyszla
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
mrokasia 19:21, 28 mar 2018

jolanka napisał(a)
Kasiu, bardzo fajnie wyszła ta łazienka Też muszę zacząć myśleć o zrobieniu takowej pod skosami. Tylko, że ona będzie miała prawie 6 metrów długości Jak patrzę na Twoją to jednak baaaardzo jasne kolory są dobre

Jolu, miło że Ci się podoba . Rzeczywiście jasne kolory są takie przyjazne . Zależało mi na neutralnej bazie by kolorem dodatków zmieniać co jakiś czas wnętrze .
6 metrów to sporo ale da się ładnie zaaranżować. Jest miejsce na bidet i podwójną umywalkę .
mrokasia 19:24, 28 mar 2018

iwonkap napisał(a)
Super łazienka
Mam pytanko jak masz wykończony styk płytek ze ściana- chodzi mi o to miejsce gdzie kończy się glazura i jest ściana ? U mnie w maju przychodzi magik i będzie robił i tez będę miała wreszcie wannę bo w tej przy sypialni mam tylko prysznic

Iwona, dzięki .
Ściany mam na gładko tzn. płytki są zlicowane ze ścianą. Nad płytki została doklejona cienka płyta gk.
Wanna była moim marzeniem.
mrokasia 19:25, 28 mar 2018

Anda napisał(a)
Lazienka swietnie wyszla

Dziękuję Ewo .
Kasya 19:43, 28 mar 2018

Ładnie
Lubię drewno + biały
Gruszka_na_w... 21:48, 28 mar 2018

Bardzo mi się ta łazienka podoba, bo nie udaje czegoś czym nie jest. Nie ma przerostu formy nad treścią.Jest przytulna i gustowna. Długo się wylegiwałaś?
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
iwonkap 22:24, 28 mar 2018

mrokasia napisał(a)

Iwona, dzięki .
Ściany mam na gładko tzn. płytki są zlicowane ze ścianą. Nad płytki została doklejona cienka płyta gk.
Wanna była moim marzeniem.

Właśnie o tym myślałam
U mnie wanna czeka 3 rok na montaż
Kasia_CS 22:47, 28 mar 2018

I wyszło fajnie tez lubię połączenie rysunku drewna z bielą - jest takie czyste wanna to fajna sprawa - wlasnie wyszlam z kąpieli wygrzana, wyleżana

U mnie też część tulipanów jeszcze nie wystawiła łepków ani na 1mm, a część ma kiełki 3cm, część nawet 10 (ale to w większości zeszłoroczne te wyższe).. czosnki ozdobne jeszcze siedzą bez jakichkolwiek oznak obecności... ale pewnie jeszcze wyjdą. W zeszłym roku niecierpliwie wyglądałam wszelkich cebulowych i się doczekałam (a byly to pierwszoroczniaki same, gdzie u innych już zaczynały duuużo wcześniej)