Fakt, lasek dereniowy w pełni kwitnienia to by było COŚ!
Rzadko oglądam ten widoki bo tylko przy otwieraniu/zamykaniu okien/rolet, ewentualnie przy myciu okien .
U nas ceny też podskoczyły ostro w górę. I też pomiędzy żywopłotem o ogrodzeniem ściółkuję skoszoną trawą. Ale to jednak nie to samo. Trzeba też bardzo uważać by warstwa nie była za gruba bo potem tworzy się taki kożuch nieprzepuszczający wody.
Widok dziękuje
Jestem bardzo zadowolona z tego układu .
Dzięki . Fakt, elewację sąsiad zrobił super. Zresztą my też planujemy zmianę elewacji na białą i dachu na grafit więc będzie spójnie. Kiedyś .
No te zdjęcia pokazują jak masz pięknie!!
A po dzwonki Poszarskiego nie ma rady - musisz przyjechać. Nie mówiąc o małych przywrotnikach - tych też mam jeszcze sporo do wydania
Ja już nie wysypuję korą bo poszłabym z torbami - musi starczyć skoszona trawa Ale już sobie wyobrażam jak to ładnie u Ciebie wygląda z takim wykończeniem.
Widok z góry bardzo miły dla oka. Zazdroszczę Ci pomocnych rąk do pracy w ogrodzie. Można połączyć przyjemne z pożytecznym. I odchwaszczone i przegadane. Same plusy.
Mrokasiu, niedlugo trawnika nie będzie widać
Byłam dziś w szkółce i mieli Reureif, od razu sobie o Tobie pomyślałam Ona taka dużo cieńsza niż ID. Zaskoczyła mnie swoją delikatnością
Dziękuję .
Kochana, wiesz że ja do Ciebie to z przyjemnością i to niekoniecznie po dzwonki i przywrotniki . Tylko kurka teraz to nieczasowa jestem...
Ja korą to tylko tam gdzie widać . Pod krzaki i tuje idzie skoszona trawa.
Dziękuję Haniu .
Oj to prawda, przy miłej pomocy nie dość, że robota idzie szybciej to i dużo przyjemniej .
Nie będzie tak źle, tego trawnika to jeszcze całkiem sporo mam . Ale dziś rano zobaczyłam, że ciemiernikom porosły takie wielkie liście, że nie wiem czy nie będę musiała powiększyć rabaty, żeby mi nie leżały na trawniku .
Ta Raureif skradła moje serce, bardzo mi się podoba właśnie przez tę swoja delikatność i zwiewność .