No wreszcie realistyczne zdjęcie Widać że prawdziwy ogród, praca wre. Bo reszta to chyba jakieś photoshopy. Jak z pocztówki.
Jak sobie przypomnę że dopiero co zaczynałaś nową część, to gdybym naocznie nie widziała, to bym chyba nie uwierzyła.
Rośliny cię lubią, prześcigają się w wysiłkach żeby się polansować i urosnąć jak największe. Wysiłek włożony w przygotowanie ziemi bardzo się opłacił.
Pięknie obsadziłaś okolice tarasu. Rośliny dobrze go maskują. Jest nad wyraz elegancko.
Tak, to pięciornik bylinowy Miss Willmott czy jakoś tak. Bardzo go lubię, kwitnie całe lato a w dodatku się wysiewa .
Ja krócej, ale mam w planach odgruzowanie chaty bo niedługo nie da się wejść...
miło, że się podoba . A co Ty tam knujesz?
Te miskanty rosną jak wściekłe, w przyszłym roku będę je chyba musiała nieco odchudzić...
Końską qupą .
Taaaak, miałam świetny pomysł by ją tu machnąć .
Meidilandy kompletnie oszalały, są wieeeelkie i zapączone tak, że jak zakwitną to będzie biały wał. Pożarły mi cisa, że o jeżówkach i stipach nie wspomnę.
Bo jak nie kwitną to cóż - krzaczory .
Ooo, Alis .
Dziękuję za miłe słowa!
Już napisałam wyżej, końska q..pa działa cuda .
Dziękuję bardzo !
Bezpośrednio przy tarasie rabat nie ma ale faktycznie są na tyle blisko, że siedzi się bardzo przyjemnie . Dziękuję Haniu!
Może jednak popada? czego Ci życzę bo jednak woda z nieba sto razu lepsza.
Zagęszcza się, to fakt. Po deszczu ogród znowu spuchł .