Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

mrokasia 15:58, 23 cze 2022

April napisał(a)

Ciekawe jak szybko znów będziesz miała do czynienia z tym "przeznaczeniem"

Chyba nie szybko .

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Mrokasia ma wysoki poziom asertywności. Ale jeśli już podejmie jakąkolwiek decyzję, to realizacja jest niemal natychmiastowa. To cudowna cecha.
Piękna ta róża. Niech rośnie zdrowo ku chwale ogrodu.

Dzięki Haniu za tak przychylną opinię . Aż się zaczerwieniłam chyba .

DariaB napisał(a)
Kasiu piękne te Twoje widoczki, a panna urocza, ładny ma pokrój kwiatka i kolorek.

Dzięki Dario .

Martka napisał(a)
Bardzo przypadkowo wszystko się potoczyło : Już posadzona?

No dobra, nadłożyłam z 1km by podjechać do tego ogrodniczego . Tak zupełnie specjalnie to ani by mi się nie chciało jechać ani nie miałabym na to czasu.
Panna jeszcze siedzi w samochodzie ale jest szansa, że jeszcze dziś wprowadzi się na rabatę .
jolanka 19:35, 23 cze 2022

mrokasia napisał(a)

Jakie phi??? I jaka reszta??? .

.

Nooo, Rokoko jest pięć, a Ty przywiozłaś dopiero pierwszą z nich, i to nawet nie pierwszą w kolejności alfabetycznej
A gdzie Candy, Lemon, Lovely, Red? Ta Twoja będzie zawiedziona i samotna, samotna
Agatorek 20:06, 23 cze 2022

Panna bardzo urocza . Niech Ci dobrze i obficie kwitnie
mrokasia 20:55, 23 cze 2022

jolanka napisał(a)

Nooo, Rokoko jest pięć, a Ty przywiozłaś dopiero pierwszą z nich, i to nawet nie pierwszą w kolejności alfabetycznej
A gdzie Candy, Lemon, Lovely, Red? Ta Twoja będzie zawiedziona i samotna, samotna

No niestety, przykro mi bardzo ale Playful najprawdopodobniej zostanie jedynaczką .

Agatorek napisał(a)
Panna bardzo urocza . Niech Ci dobrze i obficie kwitnie

Nie dziękuję .
April 21:17, 23 cze 2022

No i zajrzałam do tego ogrodniczego, co prawda jak po ogień ale kupiłam penstemony Midnight Masquerade i jeszcze jednego Rozanne
Penstemon niesamowicie fioletowy. Super. Były też takie o białych kwiatach.
Magara 23:24, 23 cze 2022

No zobacz, ja też się dziś po mieście kręciłam, nawet całkiem dużym, a nic mi po drodze nie wpadło, ani w trasę ani w oko Widać przeznaczenie dziś po innych rejonach kraju grasowało

Kasiu-Mrokasiu - Ty Królowa asertywności, mój wzór niedościgniony w tym temacie i mówisz o przeznaczeniu, hehehe
Zrobiłaś mi dzień, niech będzie, że jutrzejszy
mrokasia 10:05, 24 cze 2022

April napisał(a)
No i zajrzałam do tego ogrodniczego, co prawda jak po ogień ale kupiłam penstemony Midnight Masquerade i jeszcze jednego Rozanne
Penstemon niesamowicie fioletowy. Super. Były też takie o białych kwiatach.

O widzisz, miałam pytać czy byłaś. Oni miewają fajne rośliny w niezłych cenach. Tego penstemona to Ci zazdroszczę, nie mam kiedy tam podjechać bo też bym nabyła. Zrób fotkę!

Magara napisał(a)

No zobacz, ja też się dziś po mieście kręciłam, nawet całkiem dużym, a nic mi po drodze nie wpadło, ani w trasę ani w oko Widać przeznaczenie dziś po innych rejonach kraju grasowało

Kasiu-Mrokasiu - Ty Królowa asertywności, mój wzór niedościgniony w tym temacie i mówisz o przeznaczeniu, hehehe
Zrobiłaś mi dzień, niech będzie, że jutrzejszy

Ach, przestańcie już z tą asertywnością bo wyjdę na jakiegoś potwora .

Ja tam uważam, że to było przeznaczenie . Ten wyjazd wypadł mi zupełnie niespodziewanie, szkółka różana naprawdę była po drodze, obejrzałam sobie w necie wcześniej sporo różnych róż i ta Playful od razu mi się spodobała. No i była w szkółce . Żadnej innej odmiany Rokoko nie było, było mnóstwo innych odmian ale nic innego co wcześniej oglądałam w necie i co by mi się podobało. Nie ma bata - przeznaczenie jak nic .
April 12:17, 24 cze 2022

mrokasia napisał(a)

O widzisz, miałam pytać czy byłaś. Oni miewają fajne rośliny w niezłych cenach. Tego penstemona to Ci zazdroszczę, nie mam kiedy tam podjechać bo też bym nabyła. Zrób fotkę!

Za bardzo mi się śpieszyło, bo bym zadzwoniła. Taki był korek że się spóźniłam 45 min do rodziców.
Żałuję że nie wzięłam też białego penstemona, ładny był. No i dokupiłabym skabiozy bo fajnie rosną te od ciebie.
Dziś zrobię fotkę jak wrócę bo ostatnio ciągle po nocy.
Że ja nie znałam tego miejsca wcześniej, niecałe 3 km od rodziców jeszcze bliżej do Tamaryszka. Że Iza mnie tam nie skierowała...
Magara 23:24, 24 cze 2022

mrokasia napisał(a)

Ach, przestańcie już z tą asertywnością bo wyjdę na jakiegoś potwora .

Od asertywności do potwora daleka droga
Martka 23:49, 24 cze 2022

Potwór oczywiście też mógłby być asertywny Mrokasiu, nie tłumacz się gęsto tylko pokaż zdjęcie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies