Mrokasiu! Mało nie padłam z wrażenia na widok metamorfozy warzywnika. Niesamowicie elegancka przestrzeń. Coś czuję, że Uprawa warzyw nabierze większego rozpędu. Udanych plonów.
O, jakie piękne miodunki, znaczy przylaszczki przyszły
No szlag mnie trafia na takie pomyłki.
Ale przylaszczki są ekstra, koniecznie zostaw Ja długo walczyłam żeby się u mnie zadomowiły i mi nie wyszło, mam jakieś pojedyncze sztuki.
Dziewczyny, przylaszczki zostawię na bank, gdzieś im miejsce znajdę. Co nie zmienia faktu, że nakręciłam się na tę miodunkę i taka pomyłka jest wkurzająca tym bardziej że na przesyłkę czekałam ponad dwa tygodnie.
Haniu, warzywnik dziękuje . Miejsca nadal w nim nie dużo ale mam motywację by je wykorzystać .
A jeśli chodzi o reklamacje to czeka mnie kolejna. Bodziszki Rozanne. Przyszły w formie doniczek z ziemią. Czekałam aż coś zacznie wychodzić. I wygląda to bardzo słabo. Wczoraj w jednej grzebnęłam a tam mini zawiniątko z kłączem wsadzone do świeżej ziemi. Żart.
No to niestety często się zdarza wiec przez internet kupuje w ostateczności
A który to taki sprzedawca ?
Z albamaru dostałam kiedyś nieukorzenione rozchodniki