Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

Mgduska 22:05, 24 kwi 2023

Oj, chyba pan pakowacz bujał w obłokach, albo zakochany
Kasya 22:12, 24 kwi 2023

mrokasia napisał(a)
Dziewczyny, dzięki! Czyli reklamację jutro składam.
Tak się opierałam miodunkom, że nawet sklep przysłał coś innego .

Ale przylaszczki tez fajne
Gruszka_na_w... 22:16, 24 kwi 2023

Mrokasiu! Mało nie padłam z wrażenia na widok metamorfozy warzywnika. Niesamowicie elegancka przestrzeń. Coś czuję, że Uprawa warzyw nabierze większego rozpędu. Udanych plonów.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Basieksp 22:39, 24 kwi 2023

No miodunki to raczej nie są napewno ale przylaszczki też są śliczne, szczególnie gdy kwitną
Agatorek 23:08, 24 kwi 2023

Helen napisał(a)
ale przylaszczki są boskie, zostaw je sobie

Jestem za
Magara 23:27, 24 kwi 2023

Kasiu-Mrokasiu, to co dostałaś to na bank przylaszczki
Widać tak bardzo się przed miodunkami broniłaś, że ta energia do pakowacza roślinek dotarła
April 07:18, 25 kwi 2023

O, jakie piękne miodunki, znaczy przylaszczki przyszły
No szlag mnie trafia na takie pomyłki.
Ale przylaszczki są ekstra, koniecznie zostaw Ja długo walczyłam żeby się u mnie zadomowiły i mi nie wyszło, mam jakieś pojedyncze sztuki.
mrokasia 08:30, 25 kwi 2023

Dziewczyny, przylaszczki zostawię na bank, gdzieś im miejsce znajdę. Co nie zmienia faktu, że nakręciłam się na tę miodunkę i taka pomyłka jest wkurzająca tym bardziej że na przesyłkę czekałam ponad dwa tygodnie.

Haniu, warzywnik dziękuje . Miejsca nadal w nim nie dużo ale mam motywację by je wykorzystać .

A jeśli chodzi o reklamacje to czeka mnie kolejna. Bodziszki Rozanne. Przyszły w formie doniczek z ziemią. Czekałam aż coś zacznie wychodzić. I wygląda to bardzo słabo. Wczoraj w jednej grzebnęłam a tam mini zawiniątko z kłączem wsadzone do świeżej ziemi. Żart.
Kasya 08:37, 25 kwi 2023

No to niestety często się zdarza wiec przez internet kupuje w ostateczności
A który to taki sprzedawca ?
Z albamaru dostałam kiedyś nieukorzenione rozchodniki

mrokasia napisał(a)
Dziewczyny, przylaszczki zostawię na bank, gdzieś im miejsce znajdę. Co nie zmienia faktu, że nakręciłam się na tę miodunkę i taka pomyłka jest wkurzająca tym bardziej że na przesyłkę czekałam ponad dwa tygodnie.

Haniu, warzywnik dziękuje . Miejsca nadal w nie dużo ale mam motywację by je wykorzystać .

A jeśli chodzi o reklamacje to czeka mnie kolejna. Bodziszki Rozanne. Przyszły w formie doniczek z ziemią. Czekałam aż coś zacznie wychodzić. I wygląda to bardzo słabo. Wczoraj w jednej grzebnęłam a tam mini zawiniątko z kłączem wsadzone do świeżej ziemi. Żart.
mrokasia 08:37, 25 kwi 2023

Tymczasem w ogrodzie dzieje się