Dzięki, zapisuję, choć właśnie sobie postanowiłam zakończyć zakupy... rażący brak konsekwencji
Ja ci rozchodnika nie wypominam, absolutnie nie było to złośliwie. Mi się skojarzyło raczej z takimi kompozycjami suchymi, jakbyś specjalnie powtykała pędy, żeby kompozycja była przestrzenna Cmok
Kasiu ale się dzieje u Ciebie w ogrodzie! Kanzan widzę, że zaczyna spektakl. Moje też już powolutku się szykują. Ja zamawiałam a Albamarze ostatnio sporo roślin, niektóre doniczki rzeczywiście wyglądały jak martwe, ale po wsadzeniu w ziemię startują. Mam wątpliwości co do dwóch roślinek ale może jeszcze wyjdą. Niemniej jednak z bodziszkiem to słabo
Ja tez z albamaru zawsze dostawalam ladne sadzonki, teraz tez czekam na przesylke i okaze sie co bedzie. Ale ja kupuje malo popularne i "topowe" roslinki wiec moze przyjda ładne
Kaska moje firmowe rozchodniki wygladaly podobnie tydzien temu, zmusilam sie by przyciac. Wiec ten teges tam nie ma sie czym przejmowac
Ja tez dostałam bodziszki od nich i mizeria straszna. Wsadziłam je do ziemi i czekam czy ruszą. Jak nie też będę reklamować bo za taką kasę takie mikro sadzonki to już przesada. Zresztą już kiedyś u nich rozplenicę reklamowałam bo nie ruszyła i bez problemu przyjęli reklamację.