Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

sarenka 11:07, 25 kwi 2023

Kasiu, ja nie byłam zadowolona z zakupów w albamar :/
April 11:11, 25 kwi 2023

mrokasia napisał(a)

Ta bergenia to Dragonfly Flirt. Mam też jaśniejszą różową Dragonfly Sakura i białą Dragonfly Angel Kiss. Wszystkie lubię .

Dziękuję! Nieskromnie powiem, że się zgadzam z Twoją opinią .
Ale z tym rozchodnikiem to wtopa . Mam takie trzy donice i każdy nie przycięty...

Dzięki, zapisuję, choć właśnie sobie postanowiłam zakończyć zakupy... rażący brak konsekwencji
Ja ci rozchodnika nie wypominam, absolutnie nie było to złośliwie. Mi się skojarzyło raczej z takimi kompozycjami suchymi, jakbyś specjalnie powtykała pędy, żeby kompozycja była przestrzenna Cmok
Agatorek 11:13, 25 kwi 2023

mrokasia napisał(a)
]

Piękne ujęcie, świetny jest ten widok! i pomysleć, że niedawno było szaro, buro i ponuro

bergenie masz śliczne, muszę sobie dokupić te mniejsze

Bodziszki, a raczej to coś, rzeczywiście nadają się tylko do reklamacji.
Judith 11:27, 25 kwi 2023

sarenka napisał(a)
Kasiu, ja nie byłam zadowolona z zakupów w albamar :/

Ja też, oni są na mojej czarnej liście...
Judith 11:28, 25 kwi 2023

Kasiu, wiosenne słoneczne widoki przepiękne . Niesamowicie buchnęło zielenią (i innymi kolorami) w ostatnich dniach .
April 12:14, 25 kwi 2023

A ja dostałam ładne sadzonki z Albamaru.
DariaB 12:32, 25 kwi 2023

Kasiu ale się dzieje u Ciebie w ogrodzie! Kanzan widzę, że zaczyna spektakl. Moje też już powolutku się szykują. Ja zamawiałam a Albamarze ostatnio sporo roślin, niektóre doniczki rzeczywiście wyglądały jak martwe, ale po wsadzeniu w ziemię startują. Mam wątpliwości co do dwóch roślinek ale może jeszcze wyjdą. Niemniej jednak z bodziszkiem to słabo
TAR 13:06, 25 kwi 2023

Ja tez z albamaru zawsze dostawalam ladne sadzonki, teraz tez czekam na przesylke i okaze sie co bedzie. Ale ja kupuje malo popularne i "topowe" roslinki wiec moze przyjda ładne

Kaska moje firmowe rozchodniki wygladaly podobnie tydzien temu, zmusilam sie by przyciac. Wiec ten teges tam nie ma sie czym przejmowac
UrsaMaior 13:21, 25 kwi 2023

Ooo karagana pada, ojoj;D
Nowa12 13:39, 25 kwi 2023

Ja tez dostałam bodziszki od nich i mizeria straszna. Wsadziłam je do ziemi i czekam czy ruszą. Jak nie też będę reklamować bo za taką kasę takie mikro sadzonki to już przesada. Zresztą już kiedyś u nich rozplenicę reklamowałam bo nie ruszyła i bez problemu przyjęli reklamację.