Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

mrokasia 08:38, 25 kwi 2023

mrokasia 08:39, 25 kwi 2023

mrokasia 08:41, 25 kwi 2023

mrokasia 08:42, 25 kwi 2023

Kasya 08:55, 25 kwi 2023

mrokasia napisał(a)

Tez czuję ten zapach
Pieknie i soczyście a listki rosną jsk na drożdżach
Roocika 09:05, 25 kwi 2023

Dzieje się oj dzieje, trochę deszczu, teraz niech poświeci słońce i będzie cudnie zielono.
April 09:07, 25 kwi 2023

mrokasia napisał(a)

Pamiętasz odmianę tej bergeni? Ślicznościowa

Ładnie masz, nie da się ukryć Ciągle coś kwitnie z drzewek. Nawet nieprzycięty rozchodnik w donicy ma swój niepowtarzalny urok wiosną
sarenka 09:55, 25 kwi 2023

Ależ pięknie u Ciebie!
Kasiu, napiszesz mi gdzie zamawiała miodunki i rozanne?
mrokasia 10:27, 25 kwi 2023

Kasya napisał(a)
No to niestety często się zdarza wiec przez internet kupuje w ostateczności
A który to taki sprzedawca ?
Z albamaru dostałam kiedyś nieukorzenione rozchodniki

Wiesz co, w sumie z zakupów przez internet jestem zadowolona. Te problematyczne to zaledwie kilka procent więc nie jest żle.
Rozanne z Albamaru. Dziś jak wrócę do domu to zrobię zdjęcia i wyśle reklamację. Sadzonki od nich zawsze były małe ale zazwyczaj dobrze ukorzenione. A tu taki zonk.

Kasya napisał(a)

Tez czuję ten zapach
Pieknie i soczyście a listki rosną jsk na drożdżach

Wczoraj gdy robiłam zdjęcia po południu migdałek miał tylko kwiaty. Dziś rano patrzę a on ma też rozwijające się liście .

Roocika napisał(a)
Dzieje się oj dzieje, trochę deszczu, teraz niech poświeci słońce i będzie cudnie zielono.

Deszcz jest. Teraz poproszę ciepełko (bo u nas dziś 9 stopni) i słoneczko.

April napisał(a)

Pamiętasz odmianę tej bergeni? Ślicznościowa

Ładnie masz, nie da się ukryć Ciągle coś kwitnie z drzewek. Nawet nieprzycięty rozchodnik w donicy ma swój niepowtarzalny urok wiosną

Ta bergenia to Dragonfly Flirt. Mam też jaśniejszą różową Dragonfly Sakura i białą Dragonfly Angel Kiss. Wszystkie lubię .

Dziękuję! Nieskromnie powiem, że się zgadzam z Twoją opinią .
Ale z tym rozchodnikiem to wtopa . Mam takie trzy donice i każdy nie przycięty...

sarenka napisał(a)
Ależ pięknie u Ciebie!
Kasiu, napiszesz mi gdzie zamawiała miodunki i rozanne?

Rozanne w Albamarze a miodunki w krzewyozdobnenet.pl
Judith 10:59, 25 kwi 2023

mrokasia napisał(a)
Dziewczyny, przylaszczki zostawię na bank, gdzieś im miejsce znajdę. Co nie zmienia faktu, że nakręciłam się na tę miodunkę i taka pomyłka jest wkurzająca tym bardziej że na przesyłkę czekałam ponad dwa tygodnie.

Haniu, warzywnik dziękuje . Miejsca nadal w nim nie dużo ale mam motywację by je wykorzystać .

A jeśli chodzi o reklamacje to czeka mnie kolejna. Bodziszki Rozanne. Przyszły w formie doniczek z ziemią. Czekałam aż coś zacznie wychodzić. I wygląda to bardzo słabo. Wczoraj w jednej grzebnęłam a tam mini zawiniątko z kłączem wsadzone do świeżej ziemi. Żart.

To ja się domyślam, gdzie zamawiałaś... :-/