Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

Wiolka5_7 15:01, 25 kwi 2023

Patrzyłam po ile mają te bodziszki i w szoku jestem! Za taką cenę takie coś!
sarenka 16:30, 25 kwi 2023

Nowa12 napisał(a)
Ja tez dostałam bodziszki od nich i mizeria straszna. Wsadziłam je do ziemi i czekam czy ruszą. Jak nie też będę reklamować bo za taką kasę takie mikro sadzonki to już przesada. Zresztą już kiedyś u nich rozplenicę reklamowałam bo nie ruszyła i bez problemu przyjęli reklamację.

Zamawiałam 2 lata temu trawy i chyba z 6-7 jedna się przyjęła....
Martka 16:39, 25 kwi 2023

Kasiu, Twój ogród to już taki zielony? To tegoroczne fotki? Rozkosznie, wszystko ogarnięte i zielone, że tydzień ciepła potrafi tyle zmienić w ogrodzie?
Albamar mnie rozczarował, nie kupuję tam, przysłali mikrusy w doniczkach z suchym torfem. Z całego zamówienia przydały się tylko doniczki, w ładnym wrzosowym kolorze. Reklamowałaś?
Nowa12 16:57, 25 kwi 2023

Ja do tej pory nie miałam z nimi problemów poza tą jedną trawą. Ale też chyba już u nich nie zamówię bo zaczynają iść w ilość ale jakość sadzonek pozostawia wiele do życzenia. W innym sklepie dostałam spore sadzonki Rozanne za 15 zł a nie takie zero w doniczce.
Iwona100 17:42, 25 kwi 2023

Kasia piękny ogród ,piękny warzywnik. Super wyglądają te płyty . Trzeba sobie ułatwiać życie.
TAR 18:46, 25 kwi 2023

sarenka napisał(a)

Zamawiałam 2 lata temu trawy i chyba z 6-7 jedna się przyjęła....
Mialas wyjatkowego pecha w takim razie. Od wielu sezonow tam kupuje, raz dostalam mizeryjke orlika i reklamacyjnie wyslali mi nowe ladniejsze sadzonki. Obecne mam dostac w polowie maja, zobaczymy co przyjdzie.

Zamowilam tez na probe sadzonki bylin na allegro, sliczne przyszly a tansze. Wzielam ułudke, kuklika tego zwyklego pomaranczowego i pełnika
inka74 19:20, 25 kwi 2023

Obiela ci już kwitnie? Pięknie u ciebie. Zazdroszczę białej bergenii - 2 razy próbowałam ale mojej gliny nie lubi.

Kasia - jaka ty masz odmianę tej kaliny co kwitnie?
mrokasia 19:29, 25 kwi 2023

Judith napisał(a)

To ja się domyślam, gdzie zamawiałaś... :-/

No i co, trafny domysł?
mrokasia 19:30, 25 kwi 2023

April napisał(a)

Dzięki, zapisuję, choć właśnie sobie postanowiłam zakończyć zakupy... rażący brak konsekwencji
Ja ci rozchodnika nie wypominam, absolutnie nie było to złośliwie. Mi się skojarzyło raczej z takimi kompozycjami suchymi, jakbyś specjalnie powtykała pędy, żeby kompozycja była przestrzenna Cmok

Oj tam, konsekwencja jest przereklamowana .
Cmok!
mrokasia 19:32, 25 kwi 2023

Agatorek napisał(a)

Piękne ujęcie, świetny jest ten widok! i pomysleć, że niedawno było szaro, buro i ponuro

bergenie masz śliczne, muszę sobie dokupić te mniejsze

Bodziszki, a raczej to coś, rzeczywiście nadają się tylko do reklamacji.

Dziękuję za miłe słowa, Agnieszko .