Serio? No nie wiem co mam powiedzieć...
Ja też dostałam zdjęcie sadzonki w donicy, ale jakoś nie wzbudziło to moich podejrzeń. Uznałam, że sadzonka jest ładna, kupiłam i w uwagach poprosiłam o wysłanie sadzonki ze zdjęcia. Nie czekałam na żadne potwierdzenie, że wyślą dokładnie tę. Jak przyszła to odpakowałam i przyznam, że nie sprawdzałam drobiazgowo czy to ta sama co na zdjęciu bo sadzonka spełniała moje oczekiwania i wielkościowo i opisowo pasowała do oferty. Gdyby różniła się znacząco to bym po prostu zrobiła raban.
Zarówno widoki szerokie, jak i zbliżenia kwiecia wyglądają nad wyraz okazale. Pięknie kwitnie biała róża!
Ten różowy czyściec mnie zainteresował. Ładny jest skubaniec.
Kasia, przypominać o czyścach nie musisz - zapisałam w notatkach
Ale dopytam - one na słońce pełne czy półcień znoszą? Piszesz, że wysokością Cię zaskoczyły. Długo je masz? Wcześniej były niższe??? Czyściec co do zasady mi się raczej z czymś niższym, nawet obwódkowym kojarzył Ale mnie dużo roślin też w tym roku zszokowało wzrostem "w górę".