Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

Kasia_CS 13:19, 25 lip 2018

mrokasia napisał(a)

To chyba spać nie mogłaś, tyle stron przeczytać .
No niestety, sama żałuję, że tej Pissardi wyższej nie kupiłam..., ale w tzw. międzyczasie koncepcja się zmieniła i drzewko z rogu wywędrowało na środek rabaty. Szkoda, bo efekt byłby od razu tak jak na pojałowcowej. Podcięłam już jej te najniższe gałązki i nie jest źle, szybko podrośnie .

NIe no, wczoraj caly dzien z doskoku podglądałam i nie moglam dokonczyc - dopiero dziś do ostatnich postów doszlam i wreszcie głos jakiś mogłam wydać z siebie Będzie ładnie u Ciebie z tą pissardi
asiak 13:44, 25 lip 2018

Śledzę wątek, ale nie odzywam się, bo nie potrafię doradzać
To skoro drzewko wsadzone to czekamy na fotkę
mrokasia 13:47, 25 lip 2018

Kasia_CS napisał(a)

NIe no, wczoraj caly dzien z doskoku podglądałam i nie moglam dokonczyc - dopiero dziś do ostatnich postów doszlam i wreszcie głos jakiś mogłam wydać z siebie Będzie ładnie u Ciebie z tą pissardi

Mam nadzieję .
mrokasia 13:49, 25 lip 2018

asiak napisał(a)
Śledzę wątek, ale nie odzywam się, bo nie potrafię doradzać
To skoro drzewko wsadzone to czekamy na fotkę

Asiu,miło mi że śledzisz . Zaglądaj .
Ale lojalnie uprzedzam, że na foty trzeba będzie poczekać aż doprowadzę do ładu tę rabatę. Czeka mnie sporo przesadzania.
babka 14:19, 25 lip 2018

Dyskusję o drzewku przeoczyłam ale dzięki temu załapię się na gotowca
Daj fotki techniczne, nie bądź taka
mrokasia 14:41, 25 lip 2018

babka napisał(a)
Dyskusję o drzewku przeoczyłam ale dzięki temu załapię się na gotowca
Daj fotki techniczne, nie bądź taka

Oluś, no proszę Cię, niech ja tam choć trochę przemebluję , choćby tylko w tym rogu przed Pissardi
mrokasia 15:53, 25 lip 2018

Dziewczyny, chciałabym na tej rabacie z Pissardi zamienić trzcinniki Overdam na miskanty - pytanie czy na Gracki czy na ML? Czy to wszystko jedno? ML będą chyba bardziej widoczne na tle tuj?
anna_t 16:17, 25 lip 2018

Gracki chyba wyższe są, a jeśli o kolor chodzi to chyba rozjasnienie dobrze tam zrobi
Gruszka_na_w... 16:39, 25 lip 2018

mrokasia napisał(a)
Dziewczyny, chciałabym na tej rabacie z Pissardi zamienić trzcinniki Overdam na miskanty - pytanie czy na Gracki czy na ML? Czy to wszystko jedno? ML będą chyba bardziej widoczne na tle tuj?

W sumie to drastycznej różnicy między nimi nie ma. ML jakieś dwa subtelne tony jaśniejszy.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Catalinasdiary 17:17, 25 lip 2018

Kupiłam ostatnio oba i wg mnie jest, ML jest jasny i chłodny, a G jest jedna bardziej "uniwersalny"
Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

W sumie to drastycznej różnicy między nimi nie ma. ML jakieś dwa subtelne tony jaśniejszy.