Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

Zana 22:40, 30 lip 2018

malgol napisał(a)
Dziewczyny, ja już nie pamiętam, która miała bodziszka Rosanne? Ty Kasiu? Chodzę po tych ogrodach a jak o coś potrzebuje spytać to zapominam u kogo widzialam
Bo kupiłam dzisiaj na próbę koloru czy będzie pasował do tego co rośnie, ale on taki jakiś pelzajacy...on tak ma?

Gosiu, ja mam tego bodziszka. On faktycznie nie rośnie w zwartej kępie, rozłazi się, dlatego warto kupić ze trzy sadzonki i posadzić w grupie, wtedy tworzą plamę, a te rozłażące się pędy przenikają się wzajemnie i mnie to rozłażenie się nie przeszkadza.
eVka 22:52, 30 lip 2018

Nowy aparat, teraz śliczne zdjęcia często będą ☺ też kupiłam Canona ale zwykły nie lustrzankę i żałuję. Chciałam mały poręczny ale jednak foty tylko lustro ładne robi.
Wiolka5_7 07:06, 31 lip 2018

Pieknie fotki ogrodu masz już sporo fajnych odmian jeżówek i hortensji

paulina_ns 07:47, 31 lip 2018

Kasiu nowy aparat piękne zdjęcia robi, ale jak może być inaczej przecież pięknie masz! śliczne jeżówki, hortensje. Rozplenica ma już u Ciebie kotki? u mnie jeszcze parę dni temu nie miała, wczoraj nawet do ogrodu nie wychodziłam muszę iść dzisiaj i zerknąć na moją miłego dnia Kasiu
malgol 08:32, 31 lip 2018

Zana napisał(a)

Gosiu, ja mam tego bodziszka. On faktycznie nie rośnie w zwartej kępie, rozłazi się, dlatego warto kupić ze trzy sadzonki i posadzić w grupie, wtedy tworzą plamę, a te rozłażące się pędy przenikają się wzajemnie i mnie to rozłażenie się nie przeszkadza.

Dzięki Anula, w takim razię dokupię Z czym go sdzic? bo okazuje się,że u mnie wszędzie za niebieski
mrokasia 08:49, 31 lip 2018

malgol napisał(a)

Dzięki Anula, w takim razię dokupię Z czym go sdzic? bo okazuje się,że u mnie wszędzie za niebieski

Ja mam z bergenią i hakone ale Tobie zdaje się jakiegoś koloru potrzeba? Białego, żółtego? O, może z cytrynową hakone?
mrokasia 08:51, 31 lip 2018

Kolejny upalny dzień, teraz na termometrze 28 stopni...
Wczoraj burza chodziła koło mnie, grzmiało i ciemne chmury wisiały. I co? I nic . Dobrze, że nie dałam się zwieść i włączyłam podlewanie.
kaz742011 09:11, 31 lip 2018

Koło mnie też chodziła. Ale trafiła cholera. Korę mam znowu na chodniku, vanillki leżą. No normalnie załamka.
mikina34 11:37, 31 lip 2018

mrokasia napisał(a)
Pomidorowo z donic tarasowych .
[

Kasiu, wprosiłam się cichaczem (chociaż przyznaję, że do dawna jestem wiernym podglądaczem ) i chciałam zapytać o te ciemne pomidorki, jaka to odmiana?
Johanka77 11:39, 31 lip 2018

Przyszłam na foty z nowego aparatu.
Prześliczne !

Ja po urlopie chyba reż muszę oblecieć ogród z aparatem. Bo nigdy mi się nie chce i ciągle z telefonu cykam...