Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

tulucy 21:39, 10 kwi 2019

U mnie sryliony siewek aminka... A ja jeszcze na parapecie wysiałam
inka74 21:44, 10 kwi 2019

Czekaj, czekaj z tymi jeżówkami. Możesz się jeszcze miło zdziwić. Twoja cienista fajna jest. W sumie można by pod domem taką mini ławkę wstawić, taką prostą bez oparcia.

Jak tam krecisko? Mój uaktywnił się na rabacie i poszedł za płot. Też masz tak zimno jak u mnie? Normalnie zima, brrr
mrokasia 21:49, 10 kwi 2019

tulucy napisał(a)
U mnie sryliony siewek aminka... A ja jeszcze na parapecie wysiałam

TAR 21:55, 10 kwi 2019

tez myslalam ze jezowki nie przezyly ale odslonilam kore i widze male zawiazki. pewnie za 2 tygodnie beda widoczne, mam nadzieje ze przezyly wszystkie. przesadzalam je na jesien
Annak 21:58, 10 kwi 2019

Poczekaj z tymi jeżówkami, ja byłam niecierpliwa i wyciachałam budzącego się do życia powojnika
mrokasia 21:59, 10 kwi 2019

inka74 napisał(a)
Czekaj, czekaj z tymi jeżówkami. Możesz się jeszcze miło zdziwić. Twoja cienista fajna jest. W sumie można by pod domem taką mini ławkę wstawić, taką prostą bez oparcia.

Jak tam krecisko? Mój uaktywnił się na rabacie i poszedł za płot. Też masz tak zimno jak u mnie? Normalnie zima, brrr

No czekam, czekam , chyba im podsypię owczych bobków, może się zmobilizują . A Ty kochana, nie pamiętasz jakie ja mam te ciemnoróżowe odmiany? Bo mam dwie - jedna to Blackberry Truffle a druga??? Butterfly Kisses? Chyba nie...
Boszszsz, zawsze wydaje mi się, że zapamiętam i zawsze zapominam...

Cienista na ławeczkę za wąska. Tzn zmieścić by się zmieściła ale walorów użytkowych to by nie miała, więc szkoda miejsca na ławeczkę. Bo co - siedzieć 1,5m od płotu z widokiem na tenże płot? Bez sensu wg mnie.

Kret przeniósł się na front i matoł wykopał 3 kopce w kamieniach pod jedną z kul tujowych przed wejściem.

U mnie też zimno. Niby na termometrze po południu miałam 9 stopni ale tak jakoś lodowato było...
mrokasia 22:00, 10 kwi 2019

TAR napisał(a)
tez myslalam ze jezowki nie przezyly ale odslonilam kore i widze male zawiazki. pewnie za 2 tygodnie beda widoczne, mam nadzieje ze przezyly wszystkie. przesadzalam je na jesien

dajesz mi nadzieję
mrokasia 22:02, 10 kwi 2019

Annak napisał(a)
Poczekaj z tymi jeżówkami, ja byłam niecierpliwa i wyciachałam budzącego się do życia powojnika

Czekam, i tak ich teraz bym nie wykopywała, tylko latam codziennie i sprawdzam czy coś się wyłania.
A Ty Aniu poczekaj z tym powojnikiem, może odbije .
jolanka 22:10, 10 kwi 2019

Zimnica i u mnie. Wczoraj się przestrzaszyłam i poleciałam wieczorem okryć magnolie i klony palmowe ale dzisiaj mi się nie chce. Podawali, ze -1
Jeżówek jeszcze do końca nie sprawdziłam, może siewki jakieś będą
inka74 22:11, 10 kwi 2019

Kupowałam dla ciebie Secret Affair i z ZP były 3 szt. Blackberry. 3 szt. Butterfly i 2 szt. Green Jewel

Z tą ławeczką to racja, niestety bo tam mega klimatycznie w lato

Edit - kret masochista jakiś