Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

UrsaMaior 13:43, 25 sie 2017

mrokasia napisał(a)
Iza Ty mnie po prostu zamordujesz! Na razie przesadzone i posadzone perowskie. Dokupiłam 2 mniejsze i wsadziłam je na miejsce tych większych przy białych ježówkach a te większe posadziłam w nowym miejscu. Chyba muszę dokupić jeszcze jedną większą.
Teraz biorę się za przesadzenie tych małych hortensji spod tuj.
Reszta po południu.
Może być???

No cóż. Szału nie ma, ale może być. Hahaha

A ja znów do posadzenia coś przytargałam, zobacz u mnie jakie byki
Kasia_CS 13:46, 25 sie 2017

Kurde, jakby to nie brzmiało.. zazdroszczę Wam każdej ilości tej qpy zlotej bo ja nie mam kiedy się wybrać po dostawę!!! Ani się w ogródku kiedy utyrać do upadlego.. brakuje mi takiego mega zmęczenia ogrodowego!

A co? Siedzę w robocie i się gapię na powycinane fragmenty ciala.. haha!
mrokasia 18:17, 25 sie 2017

Dziewczyny, przed chwilą stoję przed rabatą i dumam, gdzie tu wcisnąć jeżówki bo miejsca nie ma. Em pyta co ja robię, mówię zmartwiona w czym rzecz i mówię, że muszę poprzesadzać. A Em na to - a nie lepiej powiększyć rabatę?
Normalnie osłupiałam .
Anda 18:25, 25 sie 2017

Dobry mąż
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
zoja 18:28, 25 sie 2017

To tylko kozystac
Toszka 21:01, 25 sie 2017

Ekstra mąż
mrokasia 21:03, 25 sie 2017

Oczywiście, że z tego skorzystam . Plus dodatkowy będzie taki, że łatwiej będzie kosić .

Właśnie wróciłam z ogrodu - przy dzieleniu juki kilka tygodni temu nie dość dokładnie wykopałam korzeń i wyrosło mi stado małych juczek. Rozkopałam teren ponownie i wydobyłam masę kawałków korzenia. Uff, mam nadzieję, że będę miała już spokój.
UrsaMaior 21:49, 25 sie 2017

Ja wyrzuciłam jedną brzozę, matko jak Krzyś płakał. Dobrze, że pogromu baby-juczek nie widział
mrokasia 22:05, 25 sie 2017

No tak, dzieci są wrażliwe... choć mój mąż stał nade mną i ciągle pytał z niedowierzaniem - Ty naprawdę wyrzucasz te małe? Dlaczego? Może gdzieś posadź?
anka_ 02:24, 26 sie 2017

mrokasia napisał(a)
... Uff, mam nadzieję, że będę miała już spokój.
Ja bym się jeszcze nie cieszyła...
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies