Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

Gruszka_na_w... 22:00, 04 cze 2019

Czasem trudno sobie wyobrazić, że konsekwentnie przeprowadzona rewolucja może dać tak zachwycający efekt. Obecny front jest z zupełnie innej bajki niż ten poprzedni. Całość posesji zyskała zupełnie inną jakość.
I na tych zdjęciach widać jak na dłoni jaką Ci to radość dało i jak zmotywowało do dalszych przeróbek.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Zana 23:11, 04 cze 2019

Zachwycam się zdjęciami frontowej o zachodzie słońca
Wielkie Brawo Ty
mrokasia 23:11, 04 cze 2019

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Czasem trudno sobie wyobrazić, że konsekwentnie przeprowadzona rewolucja może dać tak zachwycający efekt. Obecny front jest z zupełnie innej bajki niż ten poprzedni. Całość posesji zyskała zupełnie inną jakość.
I na tych zdjęciach widać jak na dłoni jaką Ci to radość dało i jak zmotywowało do dalszych przeróbek.

Dziękuję Haniu za tak miłe słowa. Rzeczywiście zmiany są kolosalne i baaardzo mnie cieszą . Pamiętasz moją podokienną z tujami ?
mrokasia 23:12, 04 cze 2019

Zana napisał(a)
Zachwycam się zdjęciami frontowej o zachodzie słońca
Wielkie Brawo Ty

Wielki cmok!!!
mrokasia 23:17, 04 cze 2019

Przycięłam dziś wielkie kępy rozchodników na pojałowcowej. Zagłuszały mi rosnące za nimi hortki. I odetchnęłam z ulgą, bo rabata wreszcie zaczęła jakoś wyglądać. Do wymiany jest tam jeszcze niebieska szałwia nn, bo rośnie na brzegu rabaty a sięga mi do kolan... poczekam aż przekwitnie i wymienię ją na Compactę Deep Blue. Tak to jest jak rośliny rosną jak chcą a nie jak powinny .
kwartet 09:57, 05 cze 2019

Jest piknie i to nie porównawczo tylko poprostu piknie(chociaż jak spojrzeć te dwa lata wstecz to jakby zderzenie innych rzeczywistości),frontowa wiadomo francja elegacja ale ja to bym cienistą chodziła w tą wew tą.
Z roślinami jest tak jak z nami ,u jednych siedzimy jak na szpilkach a u innych człowiek rozwaliłby się na kanapie i tak ostał.Widać temu rozchobnikowi kanapa wyjątkowo pasuje.
O zdjęciach to ja już nic nie piszę...
malinia 09:59, 05 cze 2019

jest ślicznie <3 warto zmieniac
eVka 13:21, 05 cze 2019

O dowiedziałam się u Ciebie czegoś nowego, że można ciąć rozchodniki. Nie miałam pojęcia Moje tak wybujały, że rozplenice to przy nich dzidziusie.
polinka 13:54, 05 cze 2019

mrokasia napisał(a)
Parę widoczków frontowych - pod wieczór światło było takie fajne .

Piękne zdjęcia KAsiu i gratuluję klimatycznego ogrodu
mrokasia 21:02, 05 cze 2019

kwartet napisał(a)
Jest piknie i to nie porównawczo tylko poprostu piknie(chociaż jak spojrzeć te dwa lata wstecz to jakby zderzenie innych rzeczywistości),frontowa wiadomo francja elegacja ale ja to bym cienistą chodziła w tą wew tą.
Z roślinami jest tak jak z nami ,u jednych siedzimy jak na szpilkach a u innych człowiek rozwaliłby się na kanapie i tak ostał.Widać temu rozchobnikowi kanapa wyjątkowo pasuje.
O zdjęciach to ja już nic nie piszę...

Aniu, dziękuję za bardzo miłe słowa .
Jednakowoż wolałabym by akurat ten rozchodnik się tak nie rozwalał na mojej kanapie .