Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

April 07:08, 31 lip 2019

Kasiu, to działka coraz bardziej namacalnie twoja Pora wyciągać namioty i materace i zaplanować opijanie żeby chwasty nie rosły Bardzo się cieszę, będziesz mogła skierować swój potencjał na kolejne obszary działania
inka74 07:55, 31 lip 2019

Jak fajnie z tą umową!!! Super. Szybko się udało. Więcej czasu będzie na wykopki

Uwielbiam twoją cienistą niezmiennie. A teraz i wyjście z niej i połączenie derenia, miskanta i jeżówek pięknie dopełniło całości.
malgol 08:58, 31 lip 2019

Wieki chyba nie zagladałąm na forum a dziś od razu trafiłam na fotki Cienista piękna! Gratuluje tej działki.Tez mam pusta po sąsiedzku,ale niestety poza zasięgiem
U mnie Anabelki już zielone się robią...nie za wcześnie?
Anda 12:57, 31 lip 2019

Swietnie że umowa będzie tak szybko podpisana Ale się będzie działo
Widoki z ogrodu jak zawsze piękne.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
mrokasia 13:13, 31 lip 2019

AnnaCh napisał(a)
Pięknie Kasiu, Twoja rabata cienista ze ścieżką jest boska bardzo ją lubię
Graby mam nadzieję, że ruszą i odbiją

Dziękuję Aniu . Grabki odbijają powolutku .

Helen napisał(a)
Też lubię cienistą i Twoje zestawienia roślin. Piękne

Cienista i reszta dziękują
mrokasia 13:20, 31 lip 2019

April napisał(a)
Kasiu, to działka coraz bardziej namacalnie twoja Pora wyciągać namioty i materace i zaplanować opijanie żeby chwasty nie rosły Bardzo się cieszę, będziesz mogła skierować swój potencjał na kolejne obszary działania

Już nie mogę się doczekać .
Wpadaj po 8 sierpnia to opijemy . Choć nie mam złudzeń, że to zapobiegnie wzrostowi chwastów... .

inka74 napisał(a)
Jak fajnie z tą umową!!! Super. Szybko się udało. Więcej czasu będzie na wykopki

Uwielbiam twoją cienistą niezmiennie. A teraz i wyjście z niej i połączenie derenia, miskanta i jeżówek pięknie dopełniło całości.

Fakt, szybko poszło. Czekamy jeszcze na opinię gminy co do usunięcia akacji, mam nadzieję, że szybko się uwiną...
Cienista dziękuje bardzo .
mrokasia 13:23, 31 lip 2019

malgol napisał(a)
Wieki chyba nie zagladałąm na forum a dziś od razu trafiłam na fotki Cienista piękna! Gratuluje tej działki.Tez mam pusta po sąsiedzku,ale niestety poza zasięgiem
U mnie Anabelki już zielone się robią...nie za wcześnie?

Ha, miałaś nosa . Cieszę się, że cienista się podoba.
Cieszę się bardzo z tej działki, może i Wy kiedyś powiększycie areał .
Anabelek nie mam, nie wiem czy za wcześnie na zielenienie...

Anda napisał(a)
Swietnie że umowa będzie tak szybko podpisana Ale się będzie działo
Widoki z ogrodu jak zawsze piękne.

Dzięki Ewo . Będzie się działo, oj będzie. Szkoda tylko, że roślinnie to dopiero w przyszłym sezonie... no, może uda nam posadzić ze trzy drzewa...
Anda 13:25, 31 lip 2019

Przynajmniej będziesz miała czas na zajęcie się glebą
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
mrokasia 13:25, 31 lip 2019

A właśnie a'propos drzew - szukam jakieś fajnej odmiany sosny, raczej kolumnowej. Widziałam piękne sosny na jednej posesji, ale nie miałam jak zapytać o odmianę. Wąskie, strzeliste, cudne. Czy to mogły być sosny bośniackie Satelite???
April 13:38, 31 lip 2019

Ja mam bośniacką Satelite w przedogródku, rośnie baaaaaardzo powoli

I jeszcze jedno, ona nie jest gęsta, taka przestrzenna raczej.

Gęste fajne to Fastigiata albo Piramidalis