Wani
08:59, 06 cze 2020
Asia widziałam takiego z gałązkami od dołu i chyba mi taki odpowiada. Miał może z 2 m wysokości więc już by go było widać po wsadzeniu. No nie zmieściłby się w aucie
Na rabatę patrzę głównie z tej perspektywy co zdjęcie robione, tzn kiedyś jak będziemy mieli czas usiąść na tarasie to będziemy tak patrzeć
Może trochę bardziej pod skosem więc grujecznik chyba niewidoczny z tarasu, muszę to sprawdzić. Co do drewna : z tym chowaniem to ciiii.... Mąż jest bardzo zadowolony z konstrukcji którą zrobił, wczoraj skończył daszek i lepiej nie mówic głośno że to nadal nie jest ozdoba
Ale spokojnie, wkrótce schowa się za cisami które stworzą plecy rabaty.
Zależy mi żeby przed ewentualnym wsadzeniem grujecznika mieć już zaplanowane całe wysokie piętro rabaty, a więc i drugą doniczkę widoczną na zdjęciu. Pisałam o dereniu, nie wiem czy to dobry pomysł. Może lepiej zostawić na tej części tylko jedno drzewo i resztę obsadzić bylinami?

Na rabatę patrzę głównie z tej perspektywy co zdjęcie robione, tzn kiedyś jak będziemy mieli czas usiąść na tarasie to będziemy tak patrzeć

Zależy mi żeby przed ewentualnym wsadzeniem grujecznika mieć już zaplanowane całe wysokie piętro rabaty, a więc i drugą doniczkę widoczną na zdjęciu. Pisałam o dereniu, nie wiem czy to dobry pomysł. Może lepiej zostawić na tej części tylko jedno drzewo i resztę obsadzić bylinami?