la_estrellita
17:24, 26 kwi 2018

Bez pomocy to ja będę to pół roku rysowała

Co do dwóch wjazdów też mam mieszane odczucia ale... może jak już jest to niech będzie. Za chwilę syn zrobi prawko i nie wiem czy przy jednym wjeździe, nie będzie tak, że co chwilę ktoś kogoś zastawi. Nie wiem czy zmieszczą się tam trzy auta tak aby każde mogło swobodnie wjechac i wyjechać. Drzewa nie poświęcę żeby zmieścić auto

To co oznaczyłam jako Podjazd I to w połowie stare szambo - płyta betonowa, na której i tak nic nie urośnie. Szambo obecnie stanowi zbiornik wody deszczowej. W drugiej połowie też nie można kopać w ziemi bo płytko idą rury odprowadzające wodę z dachu do szamba. Pod nimi kanaliza. W tej sytuacji myślałam, że dobrze będzie to zostawić jako drugi podjazd, wysypać żwirem a po bokach ustawić długie drewniane donice pomalowane na taki sam kolor jak okna domu (machoń). No bo co tam zrobić innego?
Tak to miejsce wygląda od strony ogrodu. Wóz kempingowy widoczny w tle należy do sąsiada i nie wiem czy zechce sprzedać, tak więc bez ekscytacji

A tak od ulicy. Waż i kabel od hydroforu będą poprowadzone bokiem w sposób niewidoczny dla oka