Basiu ubranka koniecznie psince kup, moje wtedy chętniej wychodzą obie mają kubraczki, ja moim sama uszyłam. Zobacz moja nawet brała udział w takiej sesji
Marzenko, my się już przyzwyczailiśmy do tej wysokości, wiadro z zielskiem siup przez burtę i już. Jakby było niżej, to musiałaby być większa powierzchnia a na małej działce każdy metr się liczy.
Są momenty, kiedy objętośc zielska jest duża, koszenie trawy, sprzątanie w szklarni, donicach sezonowych, więc niech tam sobie będą wysokie a jak trzeba będzie przesiewać kompost, to wtedy wyjmuje się przednia ściankę, deski są w prowadnicach, więc to nie będzie kłopot.
Żebyś wiedziała, ile razy Rafał się nad tym zastanawiał, ale ani czas nie jest z gumy ani kręgosłup a to jednak 200 metrów betonu. Za to teraz na 90% dojrzeliśmy do tego, ze sami będziemy kładli kafelki w kuchni letniej i łazienkach gościnnych w budynku garażowym, mamy uczulenie na majstrów.
Basia rany Julek, pięknie Ci ten ślubny wszystko wyszykował
tylko proszę już nic więcej dzisiaj nie pokazuj, bo mojego ściągnę z delegacji
Powiedz mężowi, że the best
Basiu zdjęcia trochę nie w tematyce ogrodniczej Ja szyję bardziej dla przyjemności, ale mam jeden czerwony polarek, który na żadną z moich nie pasuje jest pomiędzy nimi zmierz swoją w klatce piersiowej proszę.