Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :)

Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :)

popcorn 08:56, 08 sty 2020

Napisałam do chłopaka od mebli czy mi wybije te otwory. Wolałabym nawiercone fabrycznie. Co jak pęknie, kupować od nowa? Ich tam nie ma, są częściowo nawiercone od środka, żeby można ten zlew zamontować na dwa sposoby...

no nic zobaczymy co mi powie
popcorn 09:41, 08 sty 2020

Znalazłam sobie zajefajny szklany stół w Warszawie, ale nie wysyłają... ktoś ma jakiś pomysł/znajomą firmę jak ściągnąć stół pod Kraków? Heh
Sofę też tam mają... hmmmm

Anda 09:42, 08 sty 2020

A mialas juz kiedys szklany stol?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
yolka 10:50, 08 sty 2020

Stół super. Ale poczytaj, możliwe, że trzeba będzie dwa razy dziennie na mokro wycierac. Ale wygladalby rewelacyjnie . Wielkie okna masz wiec w ich tle dobrze wygladalyby takie delikatne meble
z przezroczystymi elementami
Gosiek33 10:53, 08 sty 2020

Anda napisał(a)
A mialas juz kiedys szklany stol?

podchwytliwe pytanie
popcorn 11:05, 08 sty 2020

Hahaha nie miałam Czemu? Pewnie kurz widać? Może nie będzie go za dużo przy wentylacji?
Miałam palisandrowy poprzednio i też było kurz widać.
Ten mi się widzi i jest w dobrej cenie niemniej pewnie nic z tego bo i go nie wyślą
Anda 11:51, 08 sty 2020

Gosiek33 napisał(a)

podchwytliwe pytanie

Hehe

Mialam, wiec mimo, ze nie jestem pedantka, to baaardzo bylo widac wszystko. Nie tylko kurz, ale rowniez smugi (jesli niedokladnie starta woda to i krople), palce, okruszki. Poza tym swiatlo. Bardzo duzo refleksow. Na podlodze tez beda refleksy sloneczne, bo polerowana z tego co pamietam. Wg mnie szklane meble sa dla osob, ktore ich nie uzywaja lub maja gosposie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
popcorn 12:00, 08 sty 2020

Hehe dobre Otóż planuję stołu używać Wolałabym go nie ścierać trzy razy dziennie heh... dzięki.

Refleksy dobra uwaga. O tym nie pomyślałam, nie może się to wszystko świecić. A stół będzie na wykafelkowanej podłodze. Sofa dalej już na panelach (matowych).

W sobotę będziemy układać kształty sofy i stołu z paczek wełny buahahaha, zobaczymy ile miejsca jest na co bo nie wiem czy sofa i podnóżek czy narożnik...

Dzięki

Zobaczymy!
Bog 17:08, 08 sty 2020

Polecam szklany stół mam w jadalni widać na nim kurz ale nie zamieniła bym na drewniany nie muszę uważać na zachlapania po prostu wycieram ścierką i po problemie.
Myję go średnio dwa razy w tygodniu.Ten wybrany przez Ciebie jest świetny.
popcorn 17:46, 08 sty 2020

Ooooooo