Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :)

Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :)

nicol21 13:45, 05 lut 2020

Tak, tak... przy remoncie moje współczucie dla zdechłego kota, żony w szpitalu czy innych takich spadły do poziomu zero. Ale jak spaść nie mogły jak każdy, dosłownie każdy coś miał...
Powodzenia! a w sklepie w którym kupiłaś panele nie mają ekipy montującej?
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
popcorn 14:11, 05 lut 2020

Mają i czeka się na nią miesiąc...
Kuzyn mi zamontuje panele, zaczyna dzisiaj.

Bartka, mojego pechowego pierwszego budowlańca, miałam zapytać ile razy chował już ojca... generalnie MASAKRA z tymi ludźmi.
zaczarowanaa 14:33, 05 lut 2020

Dorii 15:11, 05 lut 2020

O widzisz a miałam pytać czy nie masz w rodzinie/w śród znajomych kogoś kto potrafi i mógłby pomóc.
popcorn 15:16, 05 lut 2020

Pytaj, czasem zupełnie oczywistych rzeczy się nie widzi... mogłam sobie o nim już dawno przypomnieć, robi różne rzeczy. Cieszę się bo mnie wybawił z opresji teraz właśnie
jolanka 16:21, 05 lut 2020

Karola, podziwiam Twoja cierpliwość. Mnie by już dawno nerwy puściły widząc i słysząc Twoich niektórych wykonawców. Ta ostatnia prosta jest najtrudniejsza do zniesienia
Oby już teraz wszystko dobrze się ułożyło. Trzymam kciuki
Bog 16:58, 05 lut 2020

Trzymam kciuki oby wszystko poszło bez problemow.
popcorn 21:54, 05 lut 2020

Dziękuję Wam. Byłam właśnie dwie godziny na snowboardzie. Ale nie był to dobry pomysł bo a/nie umiem, b/ mięśnie mnie bolą po wczorajszym czyszczeniu wylewek w kucki.
Niemniej c/ dwie godziny plus dojazd skupiając się jak przeżyć i nie wywracać się zbytnio zamiast na temat wykonawców i opóźnień i tego bałaganu.
Mam nadzieję że jutro przyjdą zamówione graty do kuchni. Zamawiając wybrałam dostawę na czwartek, a dziś wieczorem dostałam dopiero info że towar gotowy do wysyłki m nie że wysłany. Gotowy. Znaczy kiedy dostanę lodówkę i resztę? Heh.

To samo z łóżkami. Zamówiłam u producenta, termin realizacji do 2-3 tygodni. Wysłali już. Nie zamawiałam u nich materacy bo 2-3 tygodnie. Zamawiałam osobno. O materacach i ich wysyłce cisza... Chyba dmuchany trzeba będzie zabrać buahaha

Pozdrawiam!
Katte 22:23, 05 lut 2020

Hej, hej .... idziesz z wątkiem jak torpeda.
Ledwo ogarniam się
W pracy dopiero co skończył się sezon serwetek BożoNarodzeniowych, już ciśniemy z Wielkanocą .
Hhhhe
Także ja już jestem w tulipanach , żonkilach , jajkach i barankach....

Mam nadzieję ze skończy się szczęśliwie twoja przeprawa z „fachowcami” ciekawe czy cieszyli by się jakbyś im płaciła tak jak oni przychodzą i kończą robotę ?
Tak za 2 tygodnie potem za miesiąc ? Albo wcale .....

Szczerze życzę żeby się ogarnęło wszystko.

Ja nie mogę narzekać ... Wykonawca miał swoich chłopaków od różnych robot , i ogarnięte było wszystko

Pozdrawiam, ściskam !!
Nie daj sie !

popcorn 04:46, 06 lut 2020

Będzie dobrze. Końcówka. Mam nadzieję... Nie mogę spać. Wrak człowieka. Tanie bilety do Wietnamu, nic tylko lecieć przywlec wirusa buahaha

Heh. Padam na twarz i nie mogę spać. Świetna kombinacja.

Adam mój kuzyn zaczyna jutro. Chłopak od kuchnia ją dziś zabrać od ojca i przywieźć tam, a w piątek zamontować. Dzieje się...

W nocy graty typu lodówka wyjechały, więc jest szansa że dojadą. Dziś. Wtedy byłyby jutro zamontowane. Nie mogę się doczekać.