Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :)

Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :)

popcorn 16:38, 15 cze 2020

Też mam blisko do Krakowa teraz. Ale może zda do Warszawy i ojciec bedzie miał ją na karku na weekendy buahahaha niech się w końcu zacznie udzielac może

Łucja przeżyjemy
sylwia_slomc... 17:05, 15 cze 2020

popcorn napisał(a)
oki Buziaki Sylwia! A jakbyś (-ście) się wybierali to zapraszam Ciebie to w ogóle zapraszam

Pamiętam kiedyś dziewczyny skrzyknę i zrobimy nalot
sylwia_slomc... 17:10, 15 cze 2020

Co do dzieci....ani się obejrzycie jak przyjdzie ten moment, że się same z domu wyprowadzą, u mnie już Jeden wyfrunął....czy nam łatwiej przez to? Martwi się człowiek tak samo jak by w domu było tylko mniej wie
UlaB 17:21, 15 cze 2020

popcorn napisał(a)
Przeżyje. Chyba Ledwo. Nie wiem cyz ona dożyje pełnoletności Etap z lataniem do sklepu po pierdołę za złotówkę już za nami. Jak i pierdoły za złotówkę w sklepie
Czyta dużo, w ogrodzie z książka, miejsce na hamak będziemy jej robić może w tym tygodniu. Do sprzątania zagonić masakra. Ciężki wiek, to prawda. A będzie tylko gorzej Pytanie co ona lubi? Prócz czytania i wydawania pieniędzy chyba niewiele
Wytrzymam te 5 lat chyba? hahaha

U nas nie chodzi o pierdołki za złotówkowe - chodzi o "córcia, nie mam śmietany, pójdziesz?" I tak nawet 3 razy dziennie Sobie to ona robi zakupy online, kosmetyki wegańskie i takie tam chodzę zawsze do niej na konsultacje przed zakupem kosmetyków dla siebie.
Moja to lubi swojego ukochanego generalnie zmiana na plus nastąpiła około 16. Nie wiem kiedy to u Ciebie, ale dasz rade na bank.
hankaandrus_44 17:37, 15 cze 2020

Ani się obejrzysz jak się usamodzielni. I pójdzie na swoje. Oby. To już niedaleko.
Kilkanaście lat temu miałam pełen dom dzieci. Teraz zostałam z jedną córką, wnukiem i zięciem na dodatek. Więc zamiast wszystkich swoich dzieci, mam 2 swoich + jedno z drugiego końca Polski.
Dzieci wszak nie chowamy dla siebie. I czasami dobrze jest być złym ze swoim charakterkiem, bo przynajmniej wszyscy wiedzą i akceptują takim jakim jesteś, a dobrym wcale, bo żeby być złym trzeba nagrzeszyć. Po co mi grzechy, wolę być sobą.
antracyt 17:57, 15 cze 2020

popcorn napisał(a)
Współczuję!
Ja mam jedną i też mam dość. Marzę by szkoła wróciła i żeby się jak najszybciej wyprowadziła. Haha wiem jak to brzmi Dobrze że ma swoje książki bo jakby nie to... staramy się robić różne rzeczy razem ale gotować pomagać nie chce, w ogródku też nie, z psem na spacer na chwilę i to tyle...

Z wyjazdów może w sierpniu kolonia nad morzem wypali ale nie płacę zaliczki bo potem mają pół roku na zwrot... miejsc jest sporo, choć wymogi i wytyczne jeszcze się mogą zmienić, plus epidemia może wrócić przed sierpniem i zamiast luzowania może być wręcz przeciwnie...
Jeszcze 5 lat wytrzymam a potem akademik i studia i pa

Moje kury mają 17 tygodni teraz, w przyszłym spodziewam się jajek! hahaha

Jak ktoś widział piwonie drzewiaste to prosze o cynka, piwonia.pl mnie totalnie olała, odpisali mi "wysprzedane" - serio? 7 odmian? I zero alternatyw, cokolwiek? Chyba nie mają ochoty mieć klienta...

A w jakim wieku jest Twoje dziecię, bo dziwne podobieństwo widzę?
Konieczki 18:06, 15 cze 2020

Karola mam dziś pierwsze małe jajko jupi

Kurde że też moje nie lubią czytać książek, ja z mężem uwielbiamy a one mają jakieś uczulenie na literki...
deszczowymaj 19:39, 15 cze 2020

Karolcia Humor mi poprawiłaś bardzo ja mam w domu 18,14,i 3,5 latka także noo ten tego 3 w 1.. mam wszystko o czym tylko rodzic może sobie zamarzyć ..fochy na zawołanie , nieoczekiwane zmiany nastrojów ,histerie ..łącznie z rzucaniem się na podłogę

ale ogólnie nie jest najgorzej ..uczą się dobrze,lekcji już pilnować nie muszę ,najstarsza coś tam pomalutku zaczyna pichcić ..jak powiem to posprzątają

najmłodszy najbardziej psoci , wiadomo a do tego jest jeszcze niestabilny emocjonalnie
beta 19:48, 15 cze 2020

deszczowymaj napisał(a)
Karolcia Humor mi poprawiłaś bardzo ja mam w domu 18,14,i 3,5 latka także noo ten tego 3 w 1.. mam wszystko o czym tylko rodzic może sobie zamarzyć ..fochy na zawołanie , nieoczekiwane zmiany nastrojów ,histerie ..łącznie z rzucaniem się na podłogę

ale ogólnie nie jest najgorzej ..uczą się dobrze,lekcji już pilnować nie muszę ,najstarsza coś tam pomalutku zaczyna pichcić ..jak powiem to posprzątają

najmłodszy najbardziej psoci , wiadomo a do tego jest jeszcze niestabilny emocjonalnie

to kobieto szacun
duża rozpiętość wieku...fajnie ...ciągle młoda
deszczowymaj 20:19, 15 cze 2020

beta napisał(a)

to kobieto szacun
duża rozpiętość wieku...fajnie ...ciągle młoda

Heh dzięki mówiąc w skrócie ..mam przechlapane