Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :)

Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :)

Juzia 20:19, 27 lip 2020

popcorn napisał(a)
Rów na granicy działki zarósł

A co to za trawsko?
BKosimkArt 20:26, 27 lip 2020

O jak fajnie zarosło... pięknie się robi Kalola.
popcorn 21:43, 27 lip 2020

JuZia nie wiem. Jakieś miskanty. Kupiłam jako gracilimus ale to na pewno nie one

Basia, busz rośnie. Powoli mam koncepcję gdzie co będzie dobrze/lepiej wyglądać buahaha

Pozdrawiam!
m_gocha 01:47, 28 lip 2020

U Ciebie Karola niesamowity werbenowy busz! Zauroczył mnie!
I tak mi się przypomniało - w ubiegłym tygodniu w CO przymierzałam się do kupna werbeny - nie powiem dość ładna, rozkrzewiona sadzonka... Ale cena powaliła mnie na kolana - 38,- zł To wiesz jaki majątek w przedogródku Ci rośnie?
popcorn 06:03, 28 lip 2020

Gosia, wszystko jest tyle warte ile ktoś za to zapłaci nie kupiłaś tej werbeny, może kto inny kupi, ale może jest po prostu za droga no i moja rośnie w gruncie, a czasem gorzej - w innych roślinach jak przekwitnie trochę ją przerzedzę, wyrwane przytnę na zero i posadzę do doniczek. Przy domu powinny przezimować? Chyba że uda mi się przygotować rabatę i posadzić tam tę werbenę docelowo? Byłoby ekstra.

Miłego dnia!
popcorn 08:01, 28 lip 2020

To moja dwuletnia hortensja z patyka. Ukorzeniłam 80 takich. Będzie fajny żywopłot za jakiś czas.

Publikuję, bo WARTO!!! Zacząć już teraz. Kupić roślinę o dzielić, dzielić... Sama rośnie, a czas mija nie wiadomo kiedy...

KasiaBawaria 08:17, 28 lip 2020

popcorn napisał(a)
Lubię mój taras i okolice

Czy to koper po lewej stronie?Wyglada jak drzewko, cudnie.
KasiaBawaria 08:18, 28 lip 2020

popcorn napisał(a)
Cieszę się. I hej

Śmiać mi się chce jak się rozejrzę dookoła i sobie myślę że to przesadze, tamto dam gdzie indziej, a tu dokupię... masakra, strach się bać!

Ja mam tak co roku, to chyba normalne
popcorn 08:25, 28 lip 2020

Kasia to fenkuł ozdobny. Drugi rok u mnie, przezimował, jak bedzie ostra zima to pewnie nie wróci Ale wysiałam nasiona i z niego też zbiorę, zobaczymy!

Nic mi nie mów, chciałabym posadzić i mieć z głowy i cieszyć się ogrodem a nie ciągle latać z łopatą... wtedy chyba musiałabym z forum zniknąć, no i niczego nowego żadnych roślin nie kupować

pozdrawiam!
KasiaBawaria 08:40, 28 lip 2020

Dokladnie- tez tak na poczatku myslalam, zrobie i bedzie tylko albo rosliny nie chca wspolpracowac albo gust mi sie zmienia i tak w kolko cos dosadzam i przesadzam.Ale sa miejsca, ktore mi sie podobaja i sa skonczone, wiec nadzieja jest