Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » April podbija las...

April podbija las...

TAR 11:34, 20 kwi 2026

April napisał(a)
Pomyśleć że w połowie Polski ostrzeżenia przed ulewnymi deszczami, a u mnie unosi się pył jak na Saharze...

U mnie podobnie, jak nigdy. Co z lekka mnie szokuje
Judith 11:46, 20 kwi 2026

April napisał(a)
Pomyśleć że w połowie Polski ostrzeżenia przed ulewnymi deszczami, a u mnie unosi się pył jak na Saharze...

Wczoraj grabiłam fragment trawnika, na który zgarnęłam liście z rabaty - pył, który się przy tym unosił sprawił, że w zębach mi zaczęło zgrzytać... Masakra jest...
April 11:48, 20 kwi 2026

TAR napisał(a)

U mnie podobnie, jak nigdy. Co z lekka mnie szokuje

Zawsze sucho było u mnie ale ten sezon to już przesada. A popsuła mi się pompa w hydroforze. Ech życie. Niewiele ten śnieg pomógł.
April 11:50, 20 kwi 2026

Judith napisał(a)

Wczoraj grabiłam fragment trawnika, na który zgarnęłam liście z rabaty - pył, który się przy tym unosił sprawił, że w zębach mi zaczęło zgrzytać... Masakra jest...

Znam to, muszę pilnować żeby zamykać usta nawet jak dyszę ze zmęczenia, bo zawsze najem się mikroelementów
mrokasia 11:56, 20 kwi 2026

April napisał(a)

Zawsze sucho było u mnie ale ten sezon to już przesada. A popsuła mi się pompa w hydroforze. Ech życie. Niewiele ten śnieg pomógł.

Wbrew pozorom śniegu było mało, tylko przez minusowe temperatury długo się utrzymywał.
April 12:03, 20 kwi 2026

U mnie śniegu było więcej niż zwykle. Co dziwne, im bardziej na południe tym śniegu mniej. Fakt że długo się utrzymywał.