Rabatka przy domku powiększona o drugi rządek trawek ice dance.
Na wąskiej rabatce po prawej stronie placyku planuję miskaty ML (mam dwa na rabatce, która będzie przerabiana, wiosną podzielę) i jeżówki do towarzystwa.
Na dużą rabatę z lewej strony placyku nie mam zupełnie pomysłu, będę myśleć - mam na przemyślenia całą jesień i zimę .
Rabatka ze świerkami tez do przemyślenia, jak pisałam wcześniej - wszystko zależy od tego czy świerki przeżyją przesadzanie.
Może nie anioły, ale poziom jakiej takiej przyzwoitości był utrzymany.
W przestrzeni publicznej nie było tyle chamstwa, braku elementarnych ludzkich odruchów i bezczelnego łamania prawa.
Szkoda Gosiu, że tego nie widzisz.
Grzechem poprzedniej ekipy było niedostrzeżenie ludzi, którzy nie załapali się na pociąg "ku nieco krwiożerczemu" kapitalizmowi. PiS to bezwzględnie wykorzystał. Na zimno. Oni tych biednych potrzebują tylko przy urnach i ich rzeczywiste dobro mają w głębokim poważaniu na zasadzie "ciemny lud wszystko kupi". Bazują na lękach przed obcymi. Długo by pisać.