Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W ogródku Martki

W ogródku Martki

Gardenarium 19:30, 20 lis 2021

Ale się narobiłaś, ale jak mówi Monty Don a ja za nim: "Nic nie jest lepsze od ogrodu".
Brawo, a odnośnie warzywników - moja nowa książka idzie do drukarni, będą tam też projekty warzywników i inne cenne wskazówki Do tego z tysiąc zdjęć

Ja również dziękuję za liczne owdiwedziny u nas i z kolei odnośnie towarzystwa dla róż - także zapraszam po inspiracje. Wiosną będę dopieszczać Ogród Różany i towarzystwo dla róż Do zobaczenia w marcu.

Instagram Ogrodowiska
Roocika 19:40, 20 lis 2021

Marta, 27 drzew, wow, jestem pod wrażeniem! Bardzo dużo zrobiłaś w tym roku, teraz niech wszystko pięknie rośnie, będziesz dopieszczać po swojemu Macham
Joann 15:18, 21 lis 2021

Martko, piękne podsumowanie sezonu. Zadziwiające, ile Ty "tego" wszystkiego kupiłaś, liczba jest imponująca! Widzę już, co Ci się podoba, dokąd zmierzasz. To będzie wspaniały ogród, a jego właścicielka będzie niedługo (jeśli nie już) skarbnicą wiedzy, bo łakniesz jej, jak mało kto Podziwiam Twoją pracę i z ochotą zaglądam, ilekroć serwujesz nam kolejne porcje zdjęć i wpisów. Pozdrawiam Odpoczywaj i zbieraj siły na kolejny sezon:*
Alija 17:04, 21 lis 2021

Fantastyczne podsumowanie sezonu, zarówno to opisowe, jak i fotograficzne. Niesamowite zmiany, widać to najlepiej na zdjęciach.
Cóż tu mówić, brawo TY!!!
Alicja169 18:56, 21 lis 2021

Martuś! Jaki piękny esej, toć to perełka literacka o ogrodzie, Twoim Ogrodzie!!
Serdeczne gratulacje, tak wiele osiągnęłaś, choć wiem, że wiele pracy przy tym było, że nie zawsze miło i lekko szło!.
To takie fajne, że potrafimy się ekscytować własną pracą, a właściwie jej efektami
Teraz wchodzimy w czas odpoczynku ale na pewno wiele się będzie działo w naszych głowach, będzie wiele pomysłów, projektów
A więc .. do wiosny , Martuś!
Dobrego czasu życzę Tobie i wszystkim tym, których masz na swojej liście bliskich, z ogrodem włącznie
ryska 19:14, 21 lis 2021

Świetne podsumowanie.
Imponujące tempo i świadomość ogrodnicza godna naśladowania.
Dziękuję za możliwość czytania ogrodniczego pamiętniczka, bo byłam częstym gościem. I niech kolejne sezony będą równie emocjonujące
LIDKA 01:38, 22 lis 2021

Mówiłam już kiedyś że masz dobre pióro.
Pięknie napisałaś o ogrodzie.
Bardzo Cie podziwiam za to co zdołałaś wyczarować w jeden sezon.
Jesteś moją inspiracją Martuś.
Życzę Ci spełnienia planów na przyszły sezon.
edi75 13:38, 25 lis 2021

Marta piękne podsumowanie sezonu i w piśmie i w obrazku. Zdolna kobietka.
antracyt 16:36, 25 lis 2021

Ale przyjemne podsumowanie zrobiłaś.
Pracy w ogrodzie wykonałaś mnóstwo, efekty są niesamowite. Twoje myślenie i spojrzenie na ogród jest bardzo bliskie memu sercu.
Przyjemnego i owocnego ogrodowania w przyszłym roku i oczywiście w kolejnych też

ps. Róże są pięknymi mieszkankami ogrodu, ale po 2 latach zaczynają tak naprawdę się zadomawiać. Środki ochrony, którymi traktowane były w szkółkach, przestają działać i wówczas zaczyna się praca nad utrzymaniem ich w dobrej kondycji, co przy użyciu środków ekologicznych jest trudniejsze. Czytając Twój wpis wydaje mi się, że mimo wszystko polubicie się na długo
Ewik 16:33, 28 lis 2021

Trafiłam do Ciebie przypadkiem i jednym tchem dotarłam do końca .Cudny ogrod tworzysz z mnostwem moich ulubionych roślin .Niecierpliwie czekam na jego następny sezon .