Justyna, jeżówki też rosną w pobliżu

To był mój pierwszy sezon jeżówek, gaur i penstemonów, także niezapominajek w donicy

o siewkach pojęcie blade

gaury zostały wyeliminowane.
Mirko, Jankosia to artystyczna dusza

opisuje i pokazuje cudownie, a przy tym ma duże doświadczenie. Siewki są owłosione. Zdjęcie po wgraniu zatraciło ten szczegół. Czyli niezapominajki? Judith tak od razu typowała.
Zuziu, niezapominajki miałam, stały niedaleko w donicy.
Asiu
Roociko, właśnie o taką równowagę mi chodzi, żeby płakać, że kończy się każdy sezon, a nie tylko ogrodowy

obecnie tak nie mam, ogród stał się dużo ważniejszy od dotychczasowych hobby

Szycia gratuluję

praktycznie i kreatywnie, możesz wyczarować co chcesz. Rodzinie i sobie. Ja nawet z igłą mam problem, z cerowaniem. Zdolności brak.
Magaro, ociepleniem są dodatkowe wkładki z alpaki, które można zamówić dodatkowo. Plus skarpetki. Ten typ jest letni, na stronie Poddy&Black jest jeszcze wersja Chelsea Chop na bardzo grząskie okoliczności.
Judith, zakończyłam przejmowanie się pandemią jakiś czas temu. Trzy szczepienia i na tym koniec, kolejne kraje i linie lotnicze znoszą obostrzenia, jestem dobrej myśli. Całkiem dalsze podróże odkładam jeszcze na przyszły rok, ale staram się zapomnieć o tym czasie. 11 cm - szał

Jaki kolor? W takim razie - byś szybko je zużyła, życzę

Maglesko, będziemy miały takie same widoki na czubki palców
Aguś, elegancji w ogrodzie nie powinno zabraknąć
Lidko, istotną kwestią może okazać się także kolor skarpetek
Ewo, kiedyś podsunęłaś mi pomysł, by zajrzeć do króliczkowego sklepu

takie są efekty

Butki mega wygodne, chyba rozwiążą kilka moich problemów
Nicol21, o siebie trzeba dbać

szaleństwa na przedwiośniu mają swój sens
Mrokasiu, przebieżka po ogrodzie już była. Na więcej nie pozwoliła pogoda. Kiedy byłam mała i dostałam swoje wymarzone balerinki, postanowiłam w nich spać

na szczęście wyrosłam
Jolanko, Helen, priv, wstawiam jeszcze ujęcie boczne