Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W ogródku Martki

W ogródku Martki

nicol21 09:06, 19 lut 2022

mrokasia napisał(a)
. I w dodatku jest szansa, że jak urodziny nadejdą to nikt już o tym prezencie nie będzie o tym pamiętał .

i to jest najlepsze w tym wszystkim
Ale - po co samej sie oszukiwać .
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Mgduska 11:30, 19 lut 2022

Bardzo ciekawe rozmowy o ogrodowym ubranku i prezentach
Co do botków, mam z Decat....onu gumową wersję sztybletów do jazdy konnej Nie mają takiej cudnej wyściółki, jak te Martkowe, ale są wygodne i mają jedną olbrzymią zaletę -szybko się je zakłada, bez sznurowania. Tak wersja dla oszczędniejszych
antracyt 11:35, 19 lut 2022

No patrz, przypomniałaś mi o moich schowanych na dnie szafy(odpuściłam sobie konie kilka lat temu). Muszę sprawdzić czy jeszcze są dobre
Marta, jakoś przegapiłam Twoje ogrodowe buciki, przepiękne są
LIDKA 17:38, 19 lut 2022

Agatorek napisał(a)

Potwierdzam
I lepiej nie drażnić skorpiona

Żyje ze skorpuonem 26 lat i potwierdzam: nie drażnić.

Rybka
ryska 18:02, 19 lut 2022

Ja żyję ze skorpionem 45 lat i świetnie się dogaduję. Możliwe, że to dlatego, że lubię się Otoczenie raczej mnie się nie boi

Stylowe buciki a siewka to niezapominajka.
Planujesz runiankę i stipę u siebie?
Martka 09:58, 20 lut 2022

Dziewczyny, u mnie po wichurach awaria internetu, w telefonie blisko limitu. Lekko nie jest
Odpowiadam zbiorowo, podsumowując krótko milą wymianę 
1) Super, że możemy kupić sobie coś miłego z okazji i bez okazji - dbać o siebie trzeba nie mniej niż o ogród i o innych!
2) O Skorpionach też już sporo wiemy: lepiej z nimi trzymać niż zadzierać
3) Siewka to niezapominajka, dziękuję Wam za pomoc w identyfikacji, wiem że muszę ją przesadzić i będzie do donic w sam raz
4) Test butów niebawem, rękawic też, na dostawę drugiej pary czekam, kurier utknął gdzieś pod drodze, zrobię porównanie (szczegóły - patrz wątek Magary)
5) Planuję runiankę zdecydowanie, a stipa kusi, choć miało jej nie być - jak wielu innych

Życzę Wam miłej niedzieli i łagodnej aury. Marzec za pasem, a to już brzmi prawie jak zapowiedź dotarcia do stacji końcowej Zdejmujemy walizki i hyc z zimowego pociągu wprost na rabaty

Odezwę się u Was po usunięciu awarii

olciamanolcia 10:08, 20 lut 2022

Jesteśmy z Tobą
mrokasia 10:29, 20 lut 2022

Oby szybko usunęli awarię. Ja wczoraj byłąm bez prądu kilka godzin i bez neta bo ani wifi ani w telefonie nie było, nawet trudno było się gdziekolwiek dodzwonić. Dziś już wszystko wróciło do normy, dobrze że mamy agregat prądotwórczy .
Agatorek 10:38, 20 lut 2022

Martka
Marzec za pasem, a to już brzmi prawie jak zapowiedź dotarcia do stacji końcowej Zdejmujemy walizki i hyc z zimowego pociągu wprost na rabaty

Oby nie było tak, jak na tym filmiku
Anda 10:39, 20 lut 2022

Również życzę, aby wszystko szybko wróciło do normy
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies