Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W ogródku Martki

W ogródku Martki

Martka 21:14, 14 kwi 2022

Trochę wiosny z bliska

Ciepłe pozdrowienia!
Gruszka_na_w... 21:55, 14 kwi 2022

Niezły koszyczek zakupowy. Ptaki z pewnością będą zadowolone.
Iryski są tak cudne, że nie dziwi mnie padanie przed nimi na kolana.
Ostatnie trzy dni były tak piękne, że u mnie pani wiosna otworzyła wrota do swojej krainy na całą szerokość. Kończy się czas biegania od szczegółu do szczegółu, bo buchnęło hurtowo.
Spokojnych dni życzę i czasu na delektowanie się sadzeniem.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
nicol21 22:35, 14 kwi 2022

Mi też iryski powypadały. Parę lat temu kupiłam ich trochę, parę różnych. Teraz jakieś pojedyncze miałam, ale nie gromadki. Zdecydowanie się nie namnożyły. Dlatego staram się przechodzić na cebulowe co się namnażają.
I tak, te mega długie liście mnie strasznie denerwowały.
Ale piękne są, to fakt!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Agatorek 23:06, 14 kwi 2022

Ale piękne zdjęcia ❤️

Wiaan 00:23, 15 kwi 2022

Marta piękne zdjęcia Twojej wiosny
Judith 10:13, 15 kwi 2022

Ładne sadzonki seslerii. Czy to ze sklepu na literkę a?
Ja właśnie tamże poczyniłam zamówienie (pierwsze w życiu zakupy roślin przez Internet!) i z jednej strony czuję ekscytację, a z drugiej lekki niepokój . Zawsze każdą sadzonkę w CO oglądam ze wszystkich stron zanim wybiorę, a tu nieppewność ...
PS. Piszesz, że nowe nabytki posadzone, a ja się pytam - gdzie zdjęcia???
DariaB 10:17, 15 kwi 2022

Piękne zdjęcia wiosny takie klimatyczne!
antracyt 14:29, 15 kwi 2022

Ta odmiana czarnego bzu również jest piękna, mam ją u siebie i bardzo lubię Tylko ona dość szeroka rośnie, przynajmniej u mnie.
Rojodziejowa 14:48, 15 kwi 2022

Cudne fotki!

Sesleria jest na mojej liście ale mam stracha przed zamowieniem z internetu poczekam czy Ci trawiasci hodowcy puszczą je wkrotce do sprzedaży
Anda 20:37, 15 kwi 2022

antracyt napisał(a)
Ta odmiana czarnego bzu również jest piękna, mam ją u siebie i bardzo lubię Tylko ona dość szeroka rośnie, przynajmniej u mnie.

Rownież mam ta odmianę Piękna, potwierdzam. Wolę nazwę Black Beauty. Pod tą nazwą jest tu sprzedawana. Prowadzę ją na wielopniową, cięcie znosi bardzo dobrze
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies