Aga - no nie można mieć wszystkiego, szczególnie w ogrodzie

U nas nie pada, wczoraj się złamałam i włączyłam podlewanie. Niby mokra zima była, rośliny przegniły, a jak się kopnie to sucho
Helen - z dereniem czekam cały czas

Patyk stoi
Asia Roocika - u nas od wczoraj wręcz upały, deszczu zero

Często narzekam na pogodę, a to, że zimno, a to, że mokro, a to sucho, a że za ciepło - chyba zacznę notatki pogodowe prowadzić żeby ustalić jak wielką marudą jestem
Bożena - no tak właśnie jest u ogrodników północy

Trochę niesprawiedliwe jest to, że jesień przychodzi tak samo szybko jak u Tych z Południa
Ewa-Anda - China Girl kupiony dokładnie rok temu, miał listki, ale wiadomo jak jest, rósł na sprzedaż. Drapnęłam go kilka dni temu - jest brązowo, ale nie sucho, czekam
Lawendy bardzo lubię, mam do nich sentyment bo to pierwsze posadzone na działce rośliny
Co może je zastąpić??? Czekam na podpowiedź
Basia, Runianka - no ja właśnie po pierwszym podlewaniu solidnym wszystkiego. Ale i tak jest lepiej niż rok temu, bo z tego co kojarzę rok temu już w kwietniu trzeba było podlewać
ajka - przylaszczki są cudne
Kasiu-Mrokasiu - z przylaszczkami - dobrą decyzję podjęłaś

Ch.G. czeka, mam co robić
TAR - FP umarł na amen. Gałązki suche. Chcieliśmy dać mu szanse i został wykopany. Bryła korzeniowa jak piąstka dziecka. Sadzony był jesienią, na Kowalach kupiony, gdyby nie miał bryły korzeniowej to był go reklamowała - ale miał. Teraz nie miał. Jakieś badziewie chyba zeżarło