Kiedy się patrzy na ten pojemniczek z wysianymi pomidorami, to już można sobie wyobrazić potęgę zbiorów. Jakaś ochrona tych rarytasów być musi.
Daguś, a po co Ty ten groszek wysiewasz w pojemniczkach? On przecież kiełkuje błyskawicznie w gruncie i już na początku czerwca można mieć zbiory.
Podziwiam te Twoje wysiewy wraz z patyczkami, bo u mnie wysiew jest do długich skrzynek, w każdej wysiewam w dwóch rzędach po kilka odmian. Z tych skrzynek wsadzam potem sadzonki wprost do gruntu.
No to prezentuję zamkowe dzieło
Ze zbliżeniem dynksu włącznie
Haniu, groszki wysiałam w domu bo... bardzo chciałam coś wysiać A wysiewy muszę mieć z patyczkami bo przecież potem nie będę wiedziała co wysiałam No wiesz, pierwsze dni w szkole to się dziecko bardziej stara
Asia - nadrobisz Zgodnie z kalendarzem księżycowym od jutra okres korzeniowy, a korzeń to raczej każde zielsko ma, możesz siać ile wlezie
Foliaczek ma uroczą miejscówkę. W ubranku prezentuje się nad wyraz okazale. Dział Techniczny zabłysnął!
Ale tu się zadziało pod moją nieobecność
Widzę i czytam, że Się rozkręcasz mocno i nawet jakieś hamulce potrzebneRóże w kapersach z gołym korzeniem to by nawet w tych kapersach ten miesiąc wytrzymały gdyby tylko wilgotności tego torfu dopilnować by korzenie nie wyschły To mocnarne rośliny są