Magara
23:57, 24 maj 2025

Kasya - butów zdejmować nie trzeba będzie, od wtorku - wtedy ja przejmuję władzę nad obiektem
Wioleta - łapię oddech, bo szklarnia stoi, gotowa do sadzenia
U nas nadal zimno, ale chyba przymrozku w nocy nie było. Po truskawkach oceniam - są w formie (kwiaty). Jeszcze dziś jakieś zapowiedzi zimnicy, ale od wtorku podobno ma być wiosna
Asia-Rojo - a do czego lampa w szklarni się przydaje??? Ja jeszcze nie wymyśliłam żadnej potrzeby
Gosia - sadzenie we wtorek
Matko, jak ja odetchnę jak się tych pomidorów i papryk z domu pozbędę
Marcin - foliaka się nie wstydź
Pomidory wszędzie urosną
Top3??? Powiem Małżonkowi, pewnie się ucieszy, że Męski Pierwiastek go docenił
Danusia i Asia to mają full profeskę jeżeli chodzi o szklarnię, nasza dobrze wygląda na fotach
Ale ja jestem ostatecznie i tak zadowolona
Małżonek się nawyklinał, ale jak mu pokazałam ile kosztują "prawdziwe" szklarnie - zamilkł
TARcia - jak Małżonek napisze w necie opinię odnośnie składania szklarni to raczej się nie odważą na wykorzystanie fotek
Asia-Wafel - fioletowe tulipany zanotowane już mam
Lidka - dzięki za wzmiankę o donicach
Starałam się
Lucy - no nie będę ukrywać - troszkę sobie w szklarence posiedziałam - to najcieplejsze miejsce w promieniu kilometra
Rozciągnęłam sznurki i powbijałam znaczniki w miejscu gdzie mają być pomidory i papryki
Zagrzałam się troszkę
Jutro też chyba pójdę się ogrzać - dołki pokopię

Wioleta - łapię oddech, bo szklarnia stoi, gotowa do sadzenia

U nas nadal zimno, ale chyba przymrozku w nocy nie było. Po truskawkach oceniam - są w formie (kwiaty). Jeszcze dziś jakieś zapowiedzi zimnicy, ale od wtorku podobno ma być wiosna

Asia-Rojo - a do czego lampa w szklarni się przydaje??? Ja jeszcze nie wymyśliłam żadnej potrzeby

Gosia - sadzenie we wtorek

Marcin - foliaka się nie wstydź

TARcia - jak Małżonek napisze w necie opinię odnośnie składania szklarni to raczej się nie odważą na wykorzystanie fotek

Asia-Wafel - fioletowe tulipany zanotowane już mam

Lidka - dzięki za wzmiankę o donicach

Lucy - no nie będę ukrywać - troszkę sobie w szklarence posiedziałam - to najcieplejsze miejsce w promieniu kilometra