Patrycja_KG_Lu
09:22, 09 mar 2026
Cisów się boję. Nic a nic przez 2 lata nie podrosły te wykrzykniki cisowe co mam na brzozowej. Wiosną obmarzają i brązowieją im nowe przyrosty, finalnie wygląda to fatalnie. Dołki szykowałam zgodnie z radami ogrodowiskowymi co do cisów. Ewidentnie to nie roślina dla mnie.
Czy koreanka czy tujka? Nie mogę się zdecydować. Czy one tak samo będą dużo wody zabierać roślinom w pobliżu? Korenaka to inny odcień niż zieleń tujki. Iwona ze Wzgórza chaosu ma chyba tujowe te stożki i je tnie, dobrze kojarzę? Obojętnie jaka odmiana tujki czy jakaś konkretna na te stożki?
Czy koreanka czy tujka? Nie mogę się zdecydować. Czy one tak samo będą dużo wody zabierać roślinom w pobliżu? Korenaka to inny odcień niż zieleń tujki. Iwona ze Wzgórza chaosu ma chyba tujowe te stożki i je tnie, dobrze kojarzę? Obojętnie jaka odmiana tujki czy jakaś konkretna na te stożki?