Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boso przez ogródek

Boso przez ogródek

Darecka 16:35, 03 lut 2025

Świetny start sezonu, trzymam kciuki za powodzenie w wysiewach
Patrycja_KG_Lu 17:52, 03 lut 2025

Wysiewowo jesteś mega do przodu, u mnie jeszcze leniwo. Jedynie doniczki, tace przygotowałam, nasiona w pogotowiu. Postaram się podążać za terminami jakie sugeruje Naliwajek, bo te od Kasi in dla mnie trochę za wczesne.
Rojodziejowa 18:00, 03 lut 2025

Super Aga, ja właśnie się zbieram do wysiewów zimowych. Temperatury teraz wydają się być idealne.
AgaBoso 12:12, 06 lut 2025

Stwierdziłam, że chęci chęciami ale jak nie posieję to nie zbiorę. Także rusyzłam cztery litery, dosiałam jeszcze seler (miałam go nie wysiewać, ale mam nasiona a to grzech nie wysiać ), chabry i łubiny. W tym roku spokojniej i etapami rozpoczynam sezon.
AgaBoso 11:25, 09 lut 2025

Wczoraj przycięłam hortensje Annabell i Wim's Red nowo zakupionym sekatorem, Dagmara jeszcze raz dziękuję za polecenie.

W szklarni na dwóch grządkach rozsypałam wapno i wzruszyłam ziemię, podlałam. Nie jest taka sucha, a tylko 1x podlałam i 1x wrzuciłam śnieg.

Za miesiąc planuję wysiać nowalijki w szklarni .

Na balkonie bardziej widać wiosnę niż na rabatach co mnie cieszy, niech jeszcze siedzą grzecznie i czekają na wiosnę.

Magara 22:54, 09 lut 2025

Agnieszka, jeszcze raz wyrażę radość, że mogłam być pomocna

Forum coś szwankuje, wiadomości priv nie widać. Ale Twoją za dnia odczytałam I póki nie zapomnę piszę od razu - ja sekatora na zewnątrz nie zostawiam, o żadnej porze roku Inne narzędzia - zdarza mi się, sekatora nigdy Szczególnie w naszym wilgotnym, kaszubskim klimacie
Patrycja_KG_Lu 23:10, 09 lut 2025

Magara napisał(a)
Agnieszka, jeszcze raz wyrażę radość, że mogłam być pomocna

Forum coś szwankuje, wiadomości priv nie widać. Ale Twoją za dnia odczytałam I póki nie zapomnę piszę od razu - ja sekatora na zewnątrz nie zostawiam, o żadnej porze roku Inne narzędzia - zdarza mi się, sekatora nigdy Szczególnie w naszym wilgotnym, kaszubskim klimacie

Zmienił się układ strony. Na komórce teraz by wejść w powiadomienia trzeba kliknąć najpierw takie trzy kreseczki po lewej stronie. Wtedy rozwinie się menu z powiadomieniami i wiadomościami.
Magara 23:20, 09 lut 2025

Patrycja, jesteś nieoceniona Ja o tej porze to forum z laptopa ogarniam, żeby sobie zdjęcie w odpowiednim rozmiarze zobaczyć Ale dzięki Twojej uwadze widzę te inne ikonki.
Matko, jak ja nie lubię takich zmian
anpi 00:24, 10 lut 2025

AgaBoso napisał(a)
Wczoraj przycięłam hortensje Annabell i Wim's Red nowo zakupionym sekatorem, Dagmara jeszcze raz dziękuję za polecenie.

W szklarni na dwóch grządkach rozsypałam wapno i wzruszyłam ziemię, podlałam. Nie jest taka sucha, a tylko 1x podlałam i 1x wrzuciłam śnieg.

Za miesiąc planuję wysiać nowalijki w szklarni .

Na balkonie bardziej widać wiosnę niż na rabatach co mnie cieszy, niech jeszcze siedzą grzecznie i czekają na wiosnę.

Moje cebulowe też już wyglądają z donic
Makao 07:27, 10 lut 2025

Patrycja_KG_Lu napisał(a)

Zmienił się układ strony. Na komórce teraz by wejść w powiadomienia trzeba kliknąć najpierw takie trzy kreseczki po lewej stronie. Wtedy rozwinie się menu z powiadomieniami i wiadomościami.

Eee faktycznie ale dopiero dziś mi się tak zmieniło. Wczoraj jeszcze po starem działało.
Dobrze że przeczytałam