Wysiewowo jesteś mega do przodu, u mnie jeszcze leniwo. Jedynie doniczki, tace przygotowałam, nasiona w pogotowiu. Postaram się podążać za terminami jakie sugeruje Naliwajek, bo te od Kasi in dla mnie trochę za wczesne.
Stwierdziłam, że chęci chęciami ale jak nie posieję to nie zbiorę. Także rusyzłam cztery litery, dosiałam jeszcze seler (miałam go nie wysiewać, ale mam nasiona a to grzech nie wysiać ), chabry i łubiny. W tym roku spokojniej i etapami rozpoczynam sezon.
Agnieszka, jeszcze raz wyrażę radość, że mogłam być pomocna
Forum coś szwankuje, wiadomości priv nie widać. Ale Twoją za dnia odczytałam I póki nie zapomnę piszę od razu - ja sekatora na zewnątrz nie zostawiam, o żadnej porze roku Inne narzędzia - zdarza mi się, sekatora nigdy Szczególnie w naszym wilgotnym, kaszubskim klimacie
Zmienił się układ strony. Na komórce teraz by wejść w powiadomienia trzeba kliknąć najpierw takie trzy kreseczki po lewej stronie. Wtedy rozwinie się menu z powiadomieniami i wiadomościami.
Patrycja, jesteś nieoceniona Ja o tej porze to forum z laptopa ogarniam, żeby sobie zdjęcie w odpowiednim rozmiarze zobaczyć Ale dzięki Twojej uwadze widzę te inne ikonki.
Matko, jak ja nie lubię takich zmian